Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetimi İTSO’yu ziyaret etti

İnegöl Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yöneticilerini ziyaret etti. İnegöl ekonomisinin tüm yönleriyle değerlendirildiği ziyarette İnegöllü Bakan Ahmet Türkel’in, ilçeye yaptığı katkılarda dile getirildi.

Yayınlama: 19.09.2014
849
A+
A-

Bu yıl Şubat ayında yapılan kongrede kooperatifin başkanlığına seçilen Orhan Tanhan, seçildikten sonra kendilerini ziyaret eden ilk kurumlar arasında İTSO’nun yer aldığını söyledi. Tanhan, İnegöl’ün üretim gücüyle Türkiye’ye örnek olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Kooperatifimiz de İnegöl’deki esnaf ve sanatkârlarımıza verdiği can suyu kredileriyle ilçemizin ekonomisine destek vermektedir” dedi.

 

HİZMET YARIŞI SÜRÜYOR






Şubat ayında yapılan kongrede kooperatifin emektar Başkanı Hasan Öke’den aldıkları bayrağı daha da ileriye taşımak için var güçleriyle çalıştıklarını vurgulayan Orhan Tanhan, “Yönetim Kurulumuzda İnegöl’deki esnaf teşkilatlarında halen aktif görevler yapan tecrübeli ve dinamik bir isimler var. Esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını çok iyi bildiğimiz için hızla çözüm üretmekteyiz” dedi. Tanhan İTSO’nun da İnegöl ekonomisinin bulunduğu yere gelmesinde çok önemli bir paya sahip olduğunu belirterek, “Sayın Metin Anıl, tecrübeleriyle ve dinamik kadrosuyla İnegöl iş dünyasına yön vermektedir. İnegöl Esnaf Kefalet Kooperatifi olarak, çalışmalarınıza bizde elimizden gelen desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

 

ESNAFA CAN SUYU

İTSO Başkanı Metin Anıl’da yapılan ziyaretten memnun olduklarını söyledi. İnegöl Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin ilçe ekonomisinin dinamosu olduğunu söyleyen Anıl, “Sayın Hasan Öke Kooperatife uzun yıllar Başkan olarak hizmet verdi ve bu dönem aday olmadı. Şimdi iş başında yine çok değerli bir isim geldi. Esnaf ve sanatkârların sorunlarını iyi bilen bir kadro ile yaptığınız çalışmaları görüyor ve takdir ediyoruz” dedi. Anıl, Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin küçük işletmelere verdiği desteğin çok önemli olduğunu da belirterek, “Bu kredilerle yola çıkan birçok işletme günümüzde belirli bir büyüklüğe ulaştılar. Küçük işletmelere verdiğiniz destek çok önemlidir. Başarılı çalışmalarımızın devamını diliyoruz” diye konuştu.

 

TÜRKEL’E VEFA

Ziyarette, Ticaret Eski Bakanlarından merhum Ahmet Türkel’in ülke ve İnegöl ekonomisine yaptığı katkılarda dile getirildi. Ziyaret sonunda da Kooperatif Başkanı Orhan Tanhan, İnegöl Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’nin Ahmet Türkel’in Başkanlık yaptığı 1953 yılındaki Yönetim Kurulu üyelerinin fotoğraf ve isimlerinin bulunduğu tabloyu İTSO Başkanı Metin Anıl’a hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş