Fıs Fıs İsmail Mobimexx’de

Mobimexx Firması yetkilileri Pazarlama departmanı ve reklam yüzü görüşmeleri için Ülkemizde Fıs Fıs İsmail diye tanınan Süleyman Yağcı’yı İnegöl’e getirdi.

Yayınlama: 11.05.2015
1.453
A+
A-

İsmail Yağcı’yı İnegöl’e getiren Mobimexx Yönetimi, Ünlü oyuncuya Orhan Köfte’de yemek ikramında bulundu. Yemeğe İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta katıldı.

 

İNEGÖLLÜ GİBİ İNEGÖL’E HİZMET EDECEK






İkramın ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Ülke olarak Çocuklar Duymasın Dizisi’nden tanıdığımız İsmail ağabeyimiz, İnegöl’ümüzde faal olarak hizmetini sürdüren Mobimexx firmasının hem pazarlama departmanı hem de reklam yüzü görüşmeleri için burada. Biz bu konuda gerçekten mutluyuz. Bu sadece firmamızın değil, İnegöl’ün de tanıtımı için çok güzel bir olay. Ben firmamızın yetkililerine bu nedenle çok teşekkür ediyorum. Bizleri de davet ettiler. Belki Süleyman ağabeyimiz İnegöllü değil ama ben inanıyor ve ümit ediyorum ki, bir İnegöllü gibi İnegöl’e hizmet edecektir” dedi.

 

HEMŞERİLERİM BURADA ÇOKMUŞ

Alinur Aktaş’ın ardından açıklamalarda bulunan Süleyman Yağcı ise, “Biliyorsunuz bizi Çocuklar Duymasın Dizisi’nde tanıdı ülkemiz. Ben biliyorsunuz öncesinde devlet memuruydum. Şimdi ise İnegöl’e bir pazarlama departmanı ve reklam yüzü nedeni ile görüşmeye geldik. Eğer nasip olursa bizlerde artık Mobimexx Firması için hizmet edeceğiz. Ben İnegöllü değilim ama burada çok hemşerimle karşılaştım. Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz, Kaymakamımız hepsi Karadenizli. Bundan sonra firmamız için elimizden geleni yapacağız” dedi

 

İNEGÖL’E YERLEŞMEYECEK

Eğer iş imza noktasında gelirse İnegöl’e yerleşip yerleşmeyeceği sorusu üzerine Yağcı, “Yok İnegöl’e yerleşmeyeceğim. İşleri İstanbul’dan yürüteceğim. Ailemle beraber İstanbul’dayım. Gittiğimiz yerlerde Mobimexx’i tanıtacağız. Ve satışlarını yapacağız. İnegöl’ün insanı gerçekten çok sıcak… Ben firma yetkililerimize teşekkür ediyorum” şeklinde cevap verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş