Genç girişimciye teşekkür plaketi

İTSO Mobilya Meslek Komiteleri üyeleri, İnegöl mobilyasının tanıtımına katkıda bulunan GUSTA Mobilya’yı ödüllendirdi.

Yayınlama: 26.03.2014
2.025
A+
A-

Projeleriyle, faaliyetleriyle her zaman üyelerinin yanında yer alan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, (İTSO) ‘2013 Türkiye KOBİ Girişimcilik Ödülleri’ yarışmasında finale kalan GUSTA Mobilya’yı teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.

           

Girişimci işadamlarını ortaya çıkarmayı, başarılı işletmeleri ilçe ve ülke ekonomisine kazandırmayı amaçlayan İTSO’nun, 2010 yılında düzenlediği KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na katılan Taner Gümüş, 2011 yılında GUSTA Mobilya adıyla faaliyete geçirdiği firmasıyla başarılı çalışmalara imza attı.






           

KOSGEB girişimcilik desteğinden yararlanarak kurduğu firmasıyla ‘Küresel Doğan Girişimi’ dalında finale kalan Taner Gümüş’ü, İTSO Mobilya Meslek Komiteleri de plaketle ödüllendirdi. Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmaları temsil eden 9, 14 ve 20. Meslek komiteleri üyeleri, ziyaret ettikleri Taner Gümüş’e İnegöl mobilyasının ve İnegöl’ün müteşebbis ruhunun ülke genelinde tanıtımına katkıda bulunmasından ötürü teşekkür plaketi takdim ettiler.

 

Komite üyeleri, Taner Gümüş’ün İTSO’nun Uygulamalı Girişimcilik Kurs’larıyla ortaya çıkarmak istediği genç girişimcilere iyi bir örnek olduğunu belirterek, ‘3 yılık bir firma, başarılı çalışmalarıyla İnegöl’ün adını duyurmuş, ilçe mobilya sektörüne katkıda bulunmuştur. Taner Gümüş gibi genç girişimcilerimiz, İnegöl’ün güçlü bir ekonomik yapıya sahip olmasında önemli paya sahipler. Kendilerini kutluyoruz’ diye konuştular.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş