İMOSPAK’ta 3. dönem

Hotel Angelacoma’da gerçekleştirilen İnegöl Mobilya Satış Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) 3. dönem yeni Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından Yönetim Kurlu Başkanı Serhat Gürel oldu.

Yayınlama: 07.05.2014
1.418
A+
A-

Yönetim Kurulu Toplantısı geçtiğimiz Salı akşamı saat 21.00’da Hotel Angelacoma’da gerçekleştirdi. Eski Başkan Osman Demirci görevini Serhat Gürel’e bıraktı.

 

MESLEKTAŞLARIMIZIN DONANIMLARINI ARTTIRACAĞIZ






Gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan İMOSPAK Başkanı Serhat Gürel, “Yeni yönetim kadromuzu heyecanı yüksek ve yeni fikirlere sahip arkadaşlardan oluşturduk. Hepsine başarılar dilerim. Çok yoğun eğitim ve seminer programlarımız var. Sertifikalı seminer programları yaparak İMOSPAK çatısı altındaki meslektaşlarımızın donanımlarını arttıracağız. İnegöl mobilya pazarlamacıları olarak Türkiye standardının üzerinde olacağız. Kısa orta ve uzun vadeli projelerimiz var. İMOSPAK sadece İnegöl’de değil yurt genelinde örnek model olacak. Bundan sonra çok daha aktif olacağız ve devamlı vitrinde yer alacağız. Altyapımızı sağlam şekilde tamamlayıp dernekleşme sürecine gireceğiz. 2010 yılından beri aktif olarak faaliyetteyiz her ay düzenli toplantılarımız var. Çok çeşitli konuklar davet edeceğiz.  Hikâyelerine ortak olacağız. Çok yakında resmi ziyaretlerimiz başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

 

3. DÖNEM YÖNETİM KURULU

İMOSPAK Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Gürel’in açıkladığı yönetim kadrosuna göre, Başkan Yardımcısı Serkan Urgancılar, üyeler ise Varol Aydın, Kazım Kurhan, Veysel Tutuş ve Gökhan Kınalıbaş isimlerinden oluştu. Programın sonunda yeni yönetim kurulu üyeleri, eski yönetim kurulu üyelerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür plaketleri takdim ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş