İnegöllü İhracatçılar tarih yazmaya hazırlanıyor

30 Nisan’da İstanbul’da yapılacak olan İhracatçılar Birliği seçimlerine hazırlanan İnegöllü işadamları, tarih yazmaya hazırlanıyor. Kurdukları Hedef İhracat Platformu ile bir süredir hummalı bir şekilde seçimlere hazırlanan ekip, 500 kişiyle İstanbul’a çıkarma yapacak.

Yayınlama: 04.04.2014
1.695
A+
A-

Ahmet Güleç’in başkanlığında liste çıkaran Hedef İhracat Platformu, yaklaşık bir aydır devam eden çalışmaları tamamlama aşamasına getirdi.

 

Yaklaşık 700 seçmene sahip olan İnegöl’ün,  İhracatçılar Birliği seçimlerinde büyük bir etkiye sahip olması nedeniyle harekete geçen İnegöllü işadamları, yaklaşık 50 kişilik bir ekip kurdu.






 

Kısa sürede kurdukları platformla, oy verme hakkı bulunan firmalarla bağlantıya geçen ekip, MÜSİAD İnegöl Şubesi’nde oluşturulan ofiste çalışmaları tamamladı.

 

Konuya ilişkin bir açıklama yapan İTSO Mobilya Meslek Komitesi Başkanı Kenan Kender, İnegöllülerin 30 Mart tarihinde tarih yazmaya hazırlandığını söyledi.

 

Yıllardır ihracatçılar Birliği’nin ithalatçılar tarafından yönetildiğini söyleyen Kender, “Ülkemize ekonomik anlamda büyük katma değer sağlayan İnegöl’ümüz bugüne kadar İhracatçılar Birliği’nden gerekli desteği alamadı. Bu birlik aslında dünya genelinde işadamlarımızın önünü açma konusunda ciddi bir bütçeye ve ciddi bir etkiye sahip. Ancak bizler bugüne kadar bundan faydalanamadık. Arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde artık bu duruma bir son verme kararı aldık. Ahmet Güleç başkanlığında oluşturduğumuz listeyle İhracatçılar Birliği seçimlerine aday oldu” dedi.

 

İnegöl’de ciddi bir çalışma yaptıklarını söyleyen Kender, “Çok kısa sürede oy verme hakkına sahip olan şirketler ve şahıslara ulaştık ve evrakları topladık. Hedefimiz en az 500 kişiyle İstanbul’a çıkarma yapmak. Bu konuda bize destek veren platform üyeleri ve İnegöllü işadamlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş