İNOTEM yeni yerinde hizmette

İnegöl’de endüstriyel mutfak ekipmanları sektöründe hizmet veren İNOTEM yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Yayınlama: 29.05.2015
1.047
A+
A-

2012 yılından bu yana İnegöl’de endüstriyel mutfak ekipmanları hizmeti veren İNOTEM, İnegöl-Bursa yolu üzerinde yeni şubesini açtı. Gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR






Program esnasında bir konuşma yapan firma yetkilisi Levent Özçiftçi, “2012 yılının ilk çeyreğinde başlamış olduğumuz bu yolculuğumuzda 2 yılsonunda gelmiş olduğumuz bu noktada bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz. İNOTEM olarak ilçemizde ve bölgemizde endüstriyel mutfak ekipmanları olarak hizmet vermekteyiz. Endüstriyel mutfak ekipmanları olarak otel, lokanta, yemekhane ve fabrika mutfakları yapmaktayız. Bizi bu işletmenin buraya gelmesinde yalnız bırakmayan başta tedarikçilerimiz olmak üzere müşterilerimize ve açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İNEGÖL HER ALANDA BÜYÜYOR

29 Mayıs İstanbul’un fethinin 562. yıl dönümünü kutlayarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olmuş Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve onun ordusunu, şehitlerimizi ve büyüklerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Bugün bu ikinci işyeri açılışımız. Daha sonra iki tane daha var, onları da açacağız. Allah hayırlı, uğurlu etsin. Her açılan işyeri ziyadesiyle bizi mutlu ediyor. Biz çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Farklı yörelerden gelmiş olabiliriz. Buralarda yıllardır ecdadı olan arkadaşlarımız vardır. 242 bin nüfuslu İnegöl’le ilgili dışarıdan görünen fotoğraf şu; taşı sıksan suyunu çıkarırsın. Öyle bereketli bir memleket. Dolayısıyla buranın kadrini, kıymetini bilmek ve hep beraber sahip çıkmak lazım. İnegöl her alanda büyüyor. İnşallah kardeşlerimiz bu açılış vesilesiyle işlerini büyüterek yollarına devam ederler. Ben açılışa katılan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların adından kurdele kesimi yapılarak açılış gerçekleştirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş