İTSO üyelerini makine fuarına götürüyor

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerine yönelik sektörel fuar gezilerine bir yenisini daha ekliyor. İTSO, makine ve metal sanayi kolunda faaliyet gösteren üyelerini, 7 Haziran’da İstanbul TÜYAP Fuar alanında aynı anda düzenlenecek 3 fuara ücretsiz olarak götürecek.

Yayınlama: 22.05.2014
961
A+
A-

İTSO Başkanı Metin Anıl, gerek yurtiçi, gerek yurtdışında düzenlenen fuarlara yönelik gezilerin, sektörlerin gelişimi, yenilikleri ve en son teknolojileri takip açısından önem taşıdığını vurguladı. İTSO’nun çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren üyeleri bulunduğuna işaret eden Anıl, “Eğitim seminerleri, kurslar düzenleyerek sektörlerin gelişimine katkı yapıyoruz. Ayrıca, mümkün olduğunca her sektördeki fuarlara ziyaret turu düzenleyerek üyelerimize destek olmaya çalışıyoruz. Değişim ve gelişim günlük yaşamın bir parçasıdır. Fuarlar da üyelerimize sektörel değişim ve gelişimi görmeleri açısından iyi bir fırsat sunuyor” dedi.

 

FUAR PROGRAMI     






İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 5-8 Haziran tarihleri arasında 19. Uluslararası Makine İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, 14. Uluslararası Birleştirme, Kaynak ve Teknolojileri Fuarı ve 8. Uluslararası Yüzey İşleme Teknolojileri Fuarı düzenlenecek. Üç fuarın aynı anda ziyaret edileceği İTSO’nun ücretsiz gezisi ise 7 Haziran’da günübirlik olarak gerçekleştirilecek. Gezi organizasyonun kontenjanının sınırlı olduğu ve katılmak isteyen üyelerin en geç 6 Haziran Cuma akşamı mesai saati bitimine kadar Oda’ya kayıt yaptırmaları gerektiği belirtildi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş