MODEF’te dev sandalye

MODEF fuarında sergilenen 3 metre uzunluğunda ve 300 kilogram ağırlığındaki dev sandalye, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yayınlama: 17.04.2014
1.370
A+
A-

31’incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda (MODEF), sergilenen ve görmeye pekte alışık olmadığımız ürünler yoğun ilgi görüyor.

 

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ






MODEF’te sergilenen 3 metre uzunluğundaki sandalye de bu ürünlerden biri. Dev sandalye, fuar ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Normal bir sandalyeden kat fazla malzemenin kullanıldığı ve 1 haftada teşhir amacıyla üretilen sandalye, yoğun talep dolayısıyla Eskişehir’den bir firmanın yetkilisine 6 bin liraya satıldı.

 

SANDALYE REKLAM AMACIYLA ÜRETİLDİ

Dev sandalyenin ziyaretçilerden gördüğü ilgi firma yetkililerini memnun ederken, vatandaşlar fuar hatırası olarak sandalye önünde fotoğraf çekinmek için adeta sıraya giriyor. Sandalyeyi üreten Şahin Sandalye firmasının Genel Müdürü Hamza Şahin, yaptığı açıklamada dev sandalyeyi reklam amaçlı ürettikleri, sandalyenin ziyaretçilerden yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Bu ürünü İnegöl mobilyasının reklamına katkı sağlamak amacıyla hazırladıklarını belirten Şahin, “Yurt dışındaki fuarlara gittiğimizde birçok arkadaşımız böyle enteresan ürünleri gördüğünde fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşıyor. Biz de ürünlerimizin tanıtımı için bunu bir haftada yaptık” dedi.

 

ISRAR ÜZERİNE 6 BİN LİRAYA SATTIK

Şahin, sandalyenin boyunun 3 metre, genişliğinin 130 santimetre ve ağırlığının ise 300 kilogram olduğunu da söyledi. Ziyaretçilerden bazılarının sandalye ile fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaştığını ifade eden Hamza Şahin, “Birkaç kişi gelip figür olarak kullanacaklarını söyledi ve fiyat istedi. Israrlar karşısında ürünümüzü Eskişehir’den bir firmanın yetkilisine 6 bin liraya sattık. Bu ürünün maliyeti ise yaklaşık 4 bin lira oldu. Ürünü satmak için yapmamıştık, ama sürpriz olarak satıldı” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş