Koçarslanlar’a bir ortak daha

Bursa’da taşımacılık sektöründe önde gelen firmalardan biri olan Melike Metin Tur, Koçaslanlar ile yapmış olduğu işbirliği sonucunda 7 adet 2015 Novo Lux aracı filosuna ekledi.

Yayınlama: 13.05.2015
1.952
A+
A-

Melike Metin Tur sahibi Osman Metin; Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Bursa Ağır Vasıta A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Uğur, Anadolu ISUZU Otobüs Bölge Müdürü Murat Küçük ve Bursa Ağır Vasıta A.Ş. Otobüs Satış Müdürü Murat Yörük arasında yapılan teslimat töreni ile 7 adet 2015 Novo Lux’ e sahip oldu. 

SERVİS TAŞIMACILIĞI GÜVEN İSTER
1997 yılında kurularak faaliyet gösterdiği bölgelerdeki çalışmaları ile kısa sürede servis taşımacılığında adından söz ettiren Melike Metin Tur Sahibi Osman Metin; “Personel, okul, VIP, turistik ve özel gezilerde taşımacılık hizmeti veren bir firmayız. Firma personeline zamanında ve konforlu bir şekilde transfer hizmeti verilmesi, trafik karmaşasından en az şekilde etkilenmesi için her zaman kendimizi ve filomuzu yeniliyoruz. Her türlü teknolojik yenilikleri takip ediyoruz. Servis taşımacılığında en önemli unsur hayat standartlarını iyileştirmektir. Koçaslanlar Holding ile yapmış olduğumuz anlaşma sonucunda artık daha güvenli ve keyifli araçlara sahibiz” dedi.

Öğrenci servisi hizmeti de verdiklerini dile getiren Metin, bunun özel bir sorumluluk olduğunu vurguladı. Metin;” Isuzu Novo Lux araçlarında güvenlik açısından birçok yenilik yapıldı. Vazgeçilmez bir ekipman olan Immobilizer almış olduğumuz tüm Novo araçlarında standart olarak sunuluyor. Bizde çocuklarımızı güvenli bir şekilde evlerine ve okullarına teslim ediyoruz” şeklinde konuştu.






ISUZU NOVO ESKİ MODELLERİ GERİDE BIRAKIYOR
Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak teslimat töreninde hazır bulunan Mahmut Koçaslan, iş ortaklarına bir yenisini daha eklemekten mutlu olduklarını söyledi. Servis taşımacılığında en önemli faktörlerden birinin koltuk kapasitesi olduğunu dile getiren Koçaslan, “Yeni Isuzu Novo, boyutları, altyapısı ve donanımı ile eski modellerden çok daha farklı bir konumda. 29 koltuğa kadar çıkabilen değişik koltuk versiyonları ile daha fazla yolcu taşıma kapasitesine sahip” ifadelerini kullandı. 

DONANIM VE KONFOR AÇISINDAN RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKIYOR
Novo’nun donanım ve konfor olanakları açısından rakiplerini geride bıraktığını söyleyen Bursa Ağır Vasıta A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Uğur,  “Novo modellerinde fan üflemeli sıcak hava kanallı kalorifer sistemi, uzaktan kumandalı ön kapılar, rezistanslı boynuz tipi ayna, havalı sürücü koltuğu, şoför ünitesi üzeri kilitli dolap ve AM/FM CD çalarlı radyo standart ekipman olarak sunuluyor’’ dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş