Linz Modern Furniture hizmete geçti

Linz Modern Furniture, geçtiğimiz gün düzenlenen açılış töreni ile Ertuğrulgazi Caddesi’nde İnegöl’e hizmet vermeye başladı.

Yayınlama: 11.05.2015
1.981
A+
A-

Düzenlenen açılış törenine İlçe Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Jandarma Yüzbaşı Uğur Baş, ünlü oyuncu Süleyman Yağcı ve çok sayıda davetli katıldı.

 

HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ






Açılış öncesi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Az önce Ashley Furniture’nin açılışındaydık. Şimdi buradayız. Yarın da Mobiliyum’un açılışını beraberce yapacağız. Allah’a şükürler olsun bu ilçemizdeki ilerlemenin göstergesidir. Siyaset olarak gibi algılanmasın ama, bugün Avrupa’da ciddi sıkıntılar yaşanırken, biz mobilya mağazaları açıyorsak, yeni atılımlar yapıyorsak, yeni stratejiler uyguluyorsak, bu bizim insanımızın gelişimi için önemli bir gelişimdir diye düşünüyorum. Bunların hepsi İnegöl’ü zenginleştiren şeyler. Ve inşallah bir gün 365 milyon dolarların ne kadar komik kaldığını, milyar dolarları sadece şehir olarak geçtiğimizi hep birlikte göreceğiz. İnanmak lazım ve büyük düşünmek lazım… Dolayısıyla eskiden katlara, yatlara, arabalara yatırıyorduk, artık bundan sonra reklama, yatırıma, pazarlamaya harcayacağız inşallah. Ve hep birlikte çok güzel işler yapacağız” dedi.

 

İNEGÖL ÜRETİMİN EN BÜYÜK GÜÇ OLDUĞUNU KEŞFETMİŞ BİR İLÇE

Aktaş’ın ardından açıklamalarda bulunan Kaymakam Ali Akça ise, “Bundan önce Asley firmasının açılışını yaptık. Hatta kendi arenasında dünyanın en iyisiymiş. Yani uluslararası arenada ilk başlarda gelen bir firmanın İnegöl’de mağaza açması, İnegöl’deki mobilyacının da yolunu açacağını değerlendiriyorum.  Neden Ashley firması gelip de İnegöl’de mağaza açıyor? İnegöl gerçekten çok dinamik bir ilçe… İnegöl gerçekten çok hareketli bir ilçe ve İnegöl üretimin en büyük güç olduğunu keşfetmiş bir ilçe” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş