MÜSİAD’dan dev organizasyon

MÜSİAD İnşaat sektör Kurulu Başkanı Mustafa Kara, Bölgesel İş Geliştirme Toplantıları kapsamında 3. Bölgede bulunan Şube Üye Firmalarını, Gürcistan ve İran’dan gelecek olan alım heyetleri ile Trabzon’da buluşturacaklarını açıkladı. Organizasyonun bir benzeri ise 2015’de İnegöl’de yapılacak.

Yayınlama: 03.09.2014
923
A+
A-

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD, 2014 yılından itibaren Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu organizasyonuyla, her bölgede yılda bir kez olmak üzere gerçekleştirdiği Bölgesel İş Geliştirme Toplantıları’nın Trabzon ayağında Gürcistan ve İran’dan gelecek olan 100 işadamını 3. Bölgede bulunan şubelerin üye firmaları ile buluşturuyor.

 






Konuyla ilgili bir yazılı açıklama yapan MÜSİAD İnşaat sektör Kurlu Başkanı Mustafa Kara, farklı bir formatta ve “İş’ler Değişsin, İş’ler Gelişsin” sloganıyla gerçekleştirilecek olan bölgesel iş geliştirme toplantısının 6 Eylül 2014 Cumartesi Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversitesi Kültür ve Eğitim Salonu’nda gerçekleştirileceğini belirtti.

 

ES Mali Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak’ın katılımcı işadamlarına tecrübe paylaşımı noktasında hitap edeceği toplantıya 3. Bölgede bulunan 16 Şehir ağırlıklı olmak üzere Türkiye genelinden 1700’e yakın MÜSİAD Üyesi işadamının da katılmasının beklendiğini aktaran Kara, “Benzer bir organizasyonu bizlerde 2015 yılının Mart ayında İnegöl’de yapmayı planlıyoruz. Bu bağlamda Başkan Yardımcımız Mustafa Şimşek ve Şube Müdürümüz Erdal Bayraktar’la Trabzon’a giderek ön incelemelerde bulunacağız. Dileyen İnegöllü işadamlarının da bu toplantıya katılmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş