Mutlu Optik yenilenen yüzüyle yeni yerinde

İnegöl ilçe halkını uzun yıllardır optik sektöründe hizmet veren Mutlu Optik, yenilenen yüzüyle yeni yerinde dün düzenlenen görkemli bir törenin ardından hizmete açıldı.

Yayınlama: 20.06.2014
2.081
A+
A-

Mutlu Ataç ve Recep İnce’ye ait Mutlu Optik firmasının merkez şubesi yeni yerinde dün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Düzenlene açılışa Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Açılıştan konuşan firma sahiplerinden Recep İnce yaptığı kısa selamlama konuşmasında; “Açılışa katılarak bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni açılacak şubemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.






 

ALTIDA ÜSTÜDE BEREKETLİ BİR MEMLEKETTE YAŞIYORUZ

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise iş yerinin hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında şunları dile getirdi: Çok renkli ve çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. İnegöl olarak bizim ufkumuz ve vizyonumuz çok farklı. Hızlı büyümeye paralel olarak sıkıntılarımız olsa da bu sorunları çözdüğümüzde Türkiye’de gıpta edilen bir şehir haline gelmiş olacağız. Biz altıda üstüde bereketli bir memlekette yaşıyoruz. Klasik gözlükçü ibaresini yıkıp pırıl pırıl bu mekânı oluşturan kardeşlerimizi ben yeniden tebrik ediyorum. Bizimde onlara sahip çıkmamız gerekir. Ben bu duygu ve düşüncelerle iş yerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

 

YETER Kİ İNSANLARIN GÖNÜL GÖZLERİ BOZULMASIN

Açılışta son olarak bir konuşma yapan Kaymakam Ali Akça ise şunları dile getirdi: İnegöl’ün güzelliğine katkı sağlayacak nezih bir mekânın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ben gözlük kullanan birisi olarak bu iş yerinin potansiyel bir müşterisi durumundayım. İnsanlar gözlerinin bozulmasını istemezler ama insanların gözleri bozulur. Gözleri bozulanlar için bu iş yerleri birer şifa kaynağıdır. Yeter ki insanların gönül gözleri bozulmasın. Yeni iş yerimiz hayırlı olsun.

 

Yapılan konuşmaların ardından Mutlu Optik’in merkez şubesi yapılan duaların ardından kesilen kurdele ile hizmete açıldı. Açılışa katılanlara ise ilk gün yüzde 50 indirim hediye edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş