“Talebimiz TBMM tarafından kabul görmüştür”

İTSO Mobilya meslek komitesi üyesi Hüseyin Özdemir, Ticaret ve Sanayi Odasına aidatların borç faizlerinin silinmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Odamız arasında büyük bir problem olan aidat hususlarının torba yasaya ilave edilmesi konusunda talebimiz olmuştur. Talebimiz TBMM tarafından kabul görmüştür ve torba yasaya ilave edilmiştir” dedi.

Yayınlama: 26.06.2014
787
A+
A-

Milletvekili Hüseyin Şahin ile görüştüklerini ve torba yasaya dâhil edildiğini söyleyen Hüseyin Özdemir, katkılarından dolayı Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’e teşekkür etti.

 

TORBA YASAYA İLAVE EDİLMİŞTİR






İTSO Mobilya meslek komitesi üyesi Hüseyin Özdemir, yaptığı açıklamada: “İTSO Mobilya meslek komitelerimizin İTSO meclisimize geçmiş tarihte vermiş olduğu teklifte oda üyelerimizin geçmiş dönem aidat borçlarının faizlerinin silinerek odamızın tahsilât gücünün artırmayı ve üyelerimize kolaylık sağlamayı talep etmiştir. Bu doğrultudaki çalışmalarımız neticesinde İTSO Meslek Komitelerimiz Sektör Sorunlarıyla ilgili Ankara ziyaretinde esnafımızla odamız arasında büyük bir problem olan aidat hususlarının torba yasaya ilave edilmesi konusunda talebimiz olmuştur. Talebimiz TBMM tarafından kabul görmüştür ve torba yasaya ilave edilmiştir.  Katkılarından dolayı Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş