Türkiye istikrardan yana

30 Mart Mahalli İdareler seçiminde 3’ncü kez seçilerek İnegöl tarihinde bir ilke imza atan Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a tebrik ziyaretleri sürüyor. TÜMSİAD Bursa Şubesi yönetiminin ziyarette Şube Başkanı Cemal Balaban; ülkemizde istikrarın kazandığını, Alinur Başkan’ın da istikrarın bir parçası olduğunu söyledi.

Yayınlama: 17.04.2014
970
A+
A-

TÜMSİAD İSTİKRARDAN YANA

TÜMSİAD İnegöl Şube Başkanı Turgut Kani’ninde hazır bulunduğu ziyarette konuşan Cemal Balaban; 30 Mart seçimlerinin Türkiye adına çok önemli yere sahip olduğunu ve ülke olarak konulan hedeflere ulaşılıp ulaşılamama sınavı olduğunu savunarak; “30 Mart akşamı vatandaş için çok demokratik ve huzurlu bir seçim süreci yaşadık. Ülke olarak konulan hedeflere ısrarla biz varmak istiyoruz, istikrarı istiyoruz, kalkınan ve yenilenen bir Türkiye istiyoruz. Halkın seçimi, gelişen bir Türkiye adına verdiği bir mesajdı. Bundan dolayı da biz işadamları olarak bu istikrarı canı gönülden istemek zorundaydık. Çünkü 3 belirsizlik sürecinde, borsamızın nerelere düştüğünü, dövizin nerelere gittiğini ve kısacası yatırımcının korktuğu bir döneme girildiğini herkes gördü. Şükürler olsun. 30 Mart akşamı vatandaşımız, çok sağduyulu bir şekilde davrandı, gelişen bir Türkiye istiyoruz dedi. İnegöl Belediye Başkan’ımız da bu istikrarın bir parçasıdır. Yaptığı hizmetlerden dolayı kutluyor ve takip ediyoruz. Kendilerine de Tümsiad Bursa Şube’si adına hayırlı olsun ziyaretine geldik.” dedi.

 






“MİLANO FUARINDAN CİDDİ TECRÜBELERİMİZ OLDU”

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; İnegöl iş adamlarıyla yapılan İtalya fuarından da bahsederek başladığı konuşmasında; “Geçen hafta İtalya’da Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından bir tanesi olan Milano’daki fuara 187 iş adamımız, Kosgeb müdürümüz, 2 milletvekilimiz ve ilçe kaymakamımız olmak üzere Yenişehir’den kiraladığımız uçakla ‘İnegöl Mobilyası Uçuyor’ projesini hayata geçirdik. 4 günde önemli tespitlerimiz, ziyaretlerimiz ve tecrübelerimiz oldu. Tabi bu haftada bizim yüz akımız olan 31. MODEF’i açtık. İnanıyor ve ümit ediyorum ki, son günü akşamına kadar devam edecek bu etkinlikte İnegöl ciddi kazanımlar, ciddi tecrübeler edinecek. TÜMSİAD da sağ olsun bizi bu açılışımızda yalnız bırakmadı. Aynı zamanda da 3. dönemimle alakalı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum. Cenabı Allah bu dönem içerisinde de inşallah bizim yüzümüzü yere serdirmeyecek. İnşallah İlçemizin hem ekonomik anlamda, hem de manevi anlamda kalkınmasını sağlayacak önemli çalışmalara imza atmamıza vesile olur diye dua ediyoruz. Bu yönüyle de bize destek veren tüm dostlarımıza, tüm sivil toplum örgütlerine huzurlarınızda teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

ARAP MÜŞTERİLER ÜYELERLE TANIŞTIRILDI

Öte yandan TÜMSİAD İnegöl Şubesi ve TÜMSİAD Bursa Şubesi’nden oluşan 10 kişilik ekip Arap müşterileri ile birlikte İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan TÜMSİAD üyelerini ziyaret edip, üyeleri ile tanıştırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş