Üyelere ‘Pazarlama İnovasyonu’ semineri

İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi (İMOSPAK), üyelerine ‘Pazarlama İnovasyonu’ konulu eğitim semineri verdi.

Yayınlama: 04.06.2014
975
A+
A-

COAKADEMİ Girişimcilik ve KOBİ Eğitimci ve Danışmanı Cüneyt Örkmez tarafından sunulan eğitime, İnegöl’de faaliyet gösteren ağrılığı mobilya firmalarının pazarlama departmanlarını temsilen 150 komite üyesi katıldı.

 

BU TÜR SEMİNERLERİMİZİN DÜZENLİ OLARAK DEVAM EDECEKTİR






Seminer öncesi bir konuşma yapan İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi Başkanı Serhat Gürel, “İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi yani İMOSPAK, 2010 yılından beri faaliyetlerine aktif olarak devam etmektedir. Amacımız İnegöl satış ve pazarlama sektöründe yer alan bireyler olarak Türkiye standartlarının üzerinde yer almak ve örnek model olmaktır. İnegöl ekonomisinin lokomotifi olan mobilya sektöründe çalışan satış ve pazarlama personelini aynı çatı altında toplayıp iletişimi arttırmaktır. İMOSPAK üyeleri olarak her ay düzenli olarak Angelacoma Otel’de toplantı yapıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi üst seviyede tutuyor, piyasa analizleri yapıp fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Yemek organizasyonları düzenliyoruz. Bu tür seminerlerimizin düzenli olarak devam edecektir ve bu sayede kişisel bilgi donanımlarımızı daha da arttıracağız. Resmi ziyaretlerimiz başlayacak. Komitemizi yakın zamanda dernekleştireceğiz. Bu konuda çalışmaları hazırladık. Faaliyetlerimizi İMOSPAK başlıklı sosyal medyadan grubumuza katılıp takip edebilirsiniz. Web sitemiz yapım aşamasında ve çok yakın bir zamanda bitmiş olacak. Web sitemizi çok aktif bir şekilde kullanacağız. İMOSPAK olarak mobilya sektöründe üzerimize düşen rolü sonuna kadar yapmaya gayret edeceğiz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

PAZARLAMA KONUSUNDA YARATICI UYGULAMALAR GELİŞTİRİLMESİ GEREKİR

İnovasyonu, verdiği örneklerle anlaşılır kılmaya çalışan Cüneyt Örkmez, esprili anlatımı ve ileri sürdüğü birbirinden renkli inovasyon taktikleriyle katılımcıların ilgisini çekti. Ürün yelpazesini genişletmenin önemine ve müşterilerde farklı algılamalar yaratmanın gereğine değinen Örkmez, yenilikçi ve yaratıcı düşünmenin sınırı olmadığına işaret etti. Mobilya sektöründe önemli bir Know-How’a sahip İnegöl’ün bu birikimi inovasyon uygulamaları ile daha yüksek katma değer yaratan çözümlere dönüştürmesi gerektiğini söyleyen Cüneyt Örkmez, “İnovasyon şirkette sadece birkaç kişinin işi olmaz, bu bir şirket kültürü olarak yerleştirilmelidir. Özellikle pazarlama konusunda yaratıcı uygulamalar geliştirilmesi gerekir. Kurumsal kimlik çalışmalarında ne yazık ki firmaların oldukça eksikleri var. Markalaşma için bu bir zorunluluktur” şeklinde konuştu.

 

COAKADEMİ İMOSPAK İŞBİRLİĞİ SÜRECEK

Katılımcıların konuyla ilgili sorularının da cevaplandırıldığı seminer sonunda İnovasyon ve mobilya sektörünün ihtiyaç duyduğu farklı alanlarda sektöre yönelik eğitim ve danışmanlık faaliyetlerinin ve projelerinin gerçekleştirilmesi için COAKADEMİ ve İMOSPAK işbirliğinin devamına karar verildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş