Vodafone Ve A101Den Ev Kadınları İçin İşbirliği

Vodafone, ev kadınlarına yönelik hazırladığı ‘Vodafone Altın Kulüp’ programını düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. A101 ile iş birliği yapan Vodafone, Altın Kulüp çatısı altında sunduğu Altın Tarifelere ev kadınlarının A101 mağazalarından ulaşılabileceğini açıkladı.

Yayınlama: 31.01.2017
1.262
A+
A-

Vodafone’un, ev kadınlarına özel hazırladığı ‘Vodafone Altın Kulüp’ programını düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Toplantıya, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, A101 CEO’su Erhan Bostan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy katıldı. Program dahilinde A101 ile işbirliği yapan Vodafone, ev kadınları için uygun fiyatlı tarifeler, Vodafone’lularla ücretsiz konuşma, cihaz ve marka indirimleri gibi pek çok avantaj sunulacağını açıkladı.

Colman: “Ev kadınlarının hayatını mobil iletişim teknolojilerinin gücüyle kolaylaştırmak istiyoruz”

Toplantısının açılış konuşmasını yapan Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, müşteri odaklı dijital dönüşümle Türkiye’de herkes için bir değişim hedeflediklerini söyledi. Deegan, “Türkiye’yi uçtan uca dijitalleştirmenin yolu mümkün olduğu kadar çok insanın hayatında dijitalleşme ile fark oluşturmaktan geçiyor. Dolayısıyla, hedef kitlemizde Türkiye’nin toplumsal kalkınmasında önemli rolü olduğuna inandığımız ev kadınları da var. Türkiye’de 15 milyon gibi yüksek bir nüfusu oluşturan ev kadınlarını dijital geleceğe hazırlamak istiyoruz. Bu doğrultuda, ev kadını segmentine özel olarak ‘Vodafone Altın Kulüp’ adı altında, iletişim ve iletişim dışı faydalardan oluşan kapsamlı bir program geliştirdik. ‘Altın değerindeki kadınlarımızın değeri bilinsin’ diyerek oluşturduğumuz ‘Vodafone Altın Kulüp’ ile anne, eş, gelin, iş kadını ve evlat olarak pek çok rol üstlenen ev kadınlarının hayatını mobil iletişim teknolojilerinin gücüyle kolaylaştırmak istiyoruz. ‘Önce Kadın’ vizyonumuzla kadınlara yönelik uygun fiyatlı ürün ve servisler sunarak kadınların gücüne güç katıyoruz” dedi.






Kadınların her alanda güçlendirilmesi gerektiğine inanan ve bu inançla tüm kaynaklarını kadınlar için seferber ettiklerini belirten Deegan, “Bu vizyonla Türkiye’nin en yaygın marketler zinciri olan ve ev kadınlarının en çok tercih ettiği A101 ile bu işbirliğine gittik. Böylece A101 ile olan TL yükleme ve paket satışındaki mevcut işbirliğimizi geliştirerek farklı bir boyuta taşıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ev kadınlarının yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Erhan Bostan: “Daima en uygun fiyata kaliteli ürünleri müşterilerimize ulaştırmaya odaklandık”

Vodafone ile işbirliği yapmaktan heyecan duyduklarını ifade eden A101 CEO’su Erhan Bostan, kuruluşlarından bugüne kadar daima en uygun fiyata kaliteli ürünleri müşterilerimize ulaştırmaya odaklandıklarını söyledi. Bostan, en uygun fiyata, kaliteli ürünleri müşterilerimize ulaştırma iddiamıza sahip çıkmak için her gün yeni mağazalar açıyor, ülkenin en ücra noktalarına, vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti ulaştırmaya çalışıyoruz. Şimdi hizmetlerimize mobil iletişim olanağını da ekliyoruz. Bu amaç doğrultusunda bugün, iş ortağımız Vodafone ile birlikte Türkiye’nin 81 ilinde, 850 ilçesinde, 6 bin 500 mahallesinde, özellikle de yüzde 60’ı kadın olan ve günde yaklaşık 2 buçuk milyon kez mağazalarımızı ziyaret eden müşterimize en avantajlı mobil iletişim olanağı olan ‘Altın Tarifeleri’ sunuyoruz” dedi.

Toplantıda yapılan açıklamaya göre; Vodafone-A101 işbirliği ile Vodafone faturasız hat kullanan kadınlar için düzenlenen tarife, her yöne dakika ve SMS’in yanı sıra avantajlı mobil internet seçenekleri içeriyor. Altın Tarifelerin aynı zamanda ev kadınlarına gün içinde saat 12:00-16:00 arası Vodafone’lu sevdikleriyle ücretsiz konuşma imkânı da sağladığı belirtilirken, sosyal medya kullanımı için ücretsiz mobil internet hizmeti de verilecek.

Ayrıca ‘Vodafone Altın Kulüp’ üyesi kadınlara, hem kendileri hem de ailelerinin tercih ettiği marka ve mağazalarda yıl boyunca özel indirim ve avantajların yanı sıra, kadın ve çocuk sağlığı gibi bilgi servislerinden faydalanma imkânı sağlandığı kaydedilirken, ev kadınlarının ‘Vodafone Altın Kulüp’ çatısı altında sunulan ‘Altın Tarifelere’ A101 mağazalarından ulaşabileceği açıklandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş