2 belediyeden ortaklaşa asfaltlama

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi işbirliğinde, Hamitabat Mahallesinde 500 metrelik yol asfaltlanıyor.

Yayınlama: 27.10.2014
792
A+
A-

Bütünşehir uygulaması ile İnegöl sınırlarına dâhil olan yeni mahallelere hizmet götürme çalışmaları devam ediyor.

 

500 METRE STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR






Yapılan asfaltlama çalışmalarını Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, yerinde inceledi. Daha sonra açıklamalarda bulunan Eşref Yiğit, “Bildiğiniz gibi 30 Mart yerel seçimlerinden sonra 6360 sayılı büyükşehir kanunu yürürlüğe girdi.  İnegöl’e bağlı 91 köyümüz ve 4 beldemizde İnegöl’ümüze mahalle oldu.  Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyemizin ortak çalışmaları devam ediyor. Bugün de Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığının Hamitabat mahallemizdeki 500 metre stabilize yol çalışmaları devam ediyor” şeklinde konuştu.

 

HAVA ŞARTLARI BOZULMADAN YETİŞTİRMEYE GAYRET EDECEKLER

Geçtiğimiz haftada, Cemiyet, Tekke, Bilecik yol bağlantısı yaklaşık 5 km’lik bozuk bir alanın Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın girişimleri sonucunda yapımının gerçekleştirildiğini ifade eden Yiğit; “Bu günde Hamitabat mahallemizin 500 metre sıkıntılı bir yolu vardı. Onun stabilize ve asfaltlanması yapıldı. Bununla birlikte yakında Halhalca Mahallemizde yaklaşık 3 km’lik bir çalışmamız olacak. Onu da arkadaşlarımız hava şartları bozulmadan yetiştirmeye gayret edecekler” dedi.

 

Bundan sonrada İnegöl Belediyesiyle, Bursa Büyükşehir Belediyesinin İnegöl’e bağlanan mahallelere hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayan Yiğit, hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydetti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş