2016’DA İHRACAT HEDEFİ; 3 MİLYAR DOLAR

MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, İnegöl’ün Türkiye Mobilya sektörü için değişim ve yeniliğin merkezi konumunda bulunduğunu ve İnegöllü firmaların 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’ndaki tasarım ve performanslarıyla bunu bir kez daha kanıtladıklarını ifade etti. 2016’daki hedefler hakkında da açıklamalarda bulunan Güleç, “2016 yılı için bu fuar adeta bir ateşleme oldu. 2016 yılında ihracat rakamları olarak inşallah 3 milyar doları aşmayı hedefliyoruz” dedi.

Yayınlama: 29.01.2016
567
A+
A-

Devam etmekte olan 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, “Fuarın 3. gününü tamamladık. Katılımcılarımız çok mutlular. Gayet güzel ve hareketli bir fuar oluyor. Neredeyse dünyanın 100 ülkesinden müşteri ağırlıyoruz. Çok kaliteli müşteriler geliyor. Allah’a şükür bugüne kadar yapılan çalışmaların sonucunu aldık. Burada durmayacağız. Çok daha iyisini yapabiliriz. Türkiye Mobilya Sektörünün nitelikli ihracatını artırmak için elimizden geleni yapmamız lazım. 2023 hedefimiz 10 milyar dolar. Nitelikli katma değerli ihracat yapmak istiyoruz. Bunun için mobilyacılar olarak yapılacak çalışmalara var gücümüzle devam ediyoruz” dedi.

 

2016’DA İHRACAT HEDEFİ 3 MİLYAR DOLAR






Güleç, “2015 yılı ülkemizdeki seçimler ve komşu ülkelerimizde yaşanan karışıklıklardan dolayı durgun geçti. 2016 yılı için bu fuar adeta bir ateşleme oldu. 2016 yılında ihracat rakamları olarak inşallah 3 milyar doları aşmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

MESLEKTAŞLARIMLA İFTİHAR EDİYORUM

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve İnegöl İlçe Protokolünün fuara gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Güleç, “Bursa Valimiz Münir Karaloğlu, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İTSO Başkanımız gelerek fuarı ziyaret ettiler. İnegöllü firmaların yaptıkları tasarımları, stantları inceleyerek mutluluklarını dile getirdiler. Türkiye Mobilya sektörü için değişimin ve yeniliğin merkezi İnegöl’dür. İnegöllü mobilyacılarımız bunu bir kez daha bu fuarda kanıtladılar. Çok çalışmışlar, bütün meslektaşlarımla iftihar ediyorum. Hepsini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş