Acemi kasaplar Acil’e akın etti

Kurban Bayramı’nın gelmesi ile birlikte kurbanlıklarını kendileri kesmeye çalışan çok sayıda vatandaş, çeşitli yerlerinden yaralanarak Acil Servis’e akın ettiler.

Yayınlama: 28.09.2015
505
A+
A-

Bayram namazının ardından kurbanlarını kesmek için kolları sıvayan İnegöllü vatandaşlardan bir kısmı modern kesim alanlarını tercih ederken, bir kısmı ise kurbanını kendisi kesmek istedi. Bayramın vazgeçilmezlerinden olan acemi kasaplar soluğu yine hastanede aldılar.

 

SAVAŞTAN ÇIKMIŞ GİBİLER






Onlarca acemi kasap, kurban kesim işlemi esnasında kendini keserken, elleri ve ayakları bezlerle sarılı halde hastanenin yolunu tuttular. Bazıları özel aracı ile hastaneye gelirken, bazıları ise ambulanslar yardımı ile hastanelere yetiştirildiler. Acemi kasapların içerisinde bayanların da olması dikkat çekti.

 

KURBANIN ALTINDA KALDI

Meydana gelen yaralanmalar arasında en fazla ise kurbanlık hayvanın altında kalan, tekme yiyen, bıçak ya da satır darbesi sonucunda yaralananlar yer aldı.

 

KURBANI PARÇALARKEN KENDİLERİNİ KESTİLER

Meydana gelen talihsiz olaylardan dolayı acil servise gelen vatandaşların yanı sıra kurbanlıkları yere yatırdıkları sırada yaraların olduğu da görüldü. Kesim işleminin ardından kurbanın derisini yüzerken ya da etleri parçalarken de birçok vatandaş kendisini yaralayarak acil servise koştu. Yaralı vatandaşların bir çocuğun kollarında ve ayaklarında kırık tespit edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş