AÇIK ÖĞRETİM KAYITLARI BAŞLADI

İnegöl Halk Eğitim Müdürü Yardımcısı İbrahim Şenal, Açık Öğretim lise ve ortaokul kayıtlarının başladığını, daha önce vatandaşların kayıt işlemleri sırasında uzun kuyruklar oluşturduğunu, bu nedenle bekleme salonu ve numaratör hizmetlerinin de artık hizmete geçtiğini ifade etti.

Yayınlama: 19.01.2016
457
A+
A-

İnegöl Halk Eğitim Müdürü Yardımcısı İbrahim Şenal, ortaokul kayıtlarının başladığını, teknik aksaklıklardan dolayı lise kayıtlarının bugün itibari ile başlayacağını ifade etti.

 

BEKLEME SALONU VE NUMARATÖR HİZMETTE






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İbrahim Şenal, “2015-2016 Açık Öğretim kayıt işlemleri liselerde ve ortaokullarda yeni kayıtlar 18 Ocak’ta başladı. Kayıt yenileme işlemi yapacak öğrencilerimiz de 25 Ocak’ta başlayıp, 5 Şubat’ta sona erecek. Bu dönem yaklaşık 6 bin öğrencimiz var Açık Öğretim lise ve ortaokul olarak. Yine 500 civarında yeni kayıt bekliyoruz. Dolayısıyla bu sayı sürekli yükseliyor. Biz de bu artan bu ihtiyaca cevap vermek amacı ile bekleme salonu hazırladık. Çünkü burada yığılmalar oluyor. Beraberinde numaratör sistemi kurduk, vatandaşların daha rahat işlem yapabilmeleri için. Bundan sonra da hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

 

3 PERSONEL İLE KAYIT İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

“3 Personel ile kayıt işlemlerini alıyoruz” ifadeleri ile konuşmalarını sürdüren Şenal, “Kayıt işlemleri bu sene biraz daha değişti. Süreler biraz uzayacaktır ama biz memur sayımızı arttırarak, kayıt işlemlerini en kısa sürede bitirmeye çalışıyoruz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş