Afet evleri temizlik çalışmaları başladı

İnegöl Belediyesi tarafından bayrama hazırlık çalışmaları çerçevesinde şehrin genelinde temizlik çalışmaları başlatıldı. Alanyurt Afet Evleri bölgesindeki temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Afet Evleri bölgesine özel, ekstra bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Yayınlama: 24.07.2014
1.042
A+
A-

Çalışmaları yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, İnegöl’ün birçok yerinde bu çalışmaların gerçekleştiğini ifade etti.

 

ALANYURT ÖZDİLEK ARASI YAYA YOLU TEMİZLİĞİ İLE SON BULACAKTIR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Adil Kansu, “İnegöl Belediyesi olarak temizlik çalışmalarına azami özen gösteriyoruz. Düzenli olarak sürdürülen çalışmalarımızın yanı sıra İnegöl genelinde bayram temizliği kapsamında detaylı bir çalışma başlattık. Ekiplerimiz çalışmaların ardından İnegöl’ü bayrama hazır hale getirecek. Tüm bu çalışmalara ilave olarak Alanyurt Afet evlerine özel, ekstra bir çalışma yaparak kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirmekteyiz. 3 bloktan oluşan Alanyurt Afet evlerinde İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğümüzce ortaklaşa gerçekleştirilen çalışma, yabani otla mücadele, sokak temizliği ve çocuk parklarının bakımlarının yapılması çalışmalarını kapsamakta. Geçtiğimiz hafta başlayan çalışma bugün son bloğun temizliği ve Alanyurt Özdilek arası yaya yolu temizliği ile son bulacaktır” dedi.

 

İLÇE HALKIMIZIN RAMAZAN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM

Kansu sözlerini şu ifadelerle tamamladı: Temizlik çalışmaları çerçevesinde yaz aylarında uzayan yabani otlar belediye ekiplerimiz tarafından temizlenerek görüntü kirliliğinin önüne geçilmekte. Ekiplerimizce bölgenin çehresini değiştirecek bakım çalışmaları kapsamında yabani ot temizliği çalışma programımız bugün itibarı ile son bulacak. Belediyemize bağlı ekipler Alanyurt Özdilek arası yaya yolunda yapılacak temizlik çalışması ile bu yolun, daha temiz ve güzel görünmesine katkı sağlayacak. Çalışmalarımızın bölgemize ve İnegöl’ümüze hayırlı olmasını temenni ediyor, bu vesileyle ilçe halkımızın Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş