AK kadınlar geleneğini sürdürdü

AK Parti Kadın Kolları tarafından her yıl yapılan aşure ikramı etkinliğini bu senede gerçekleştirildi.

Yayınlama: 05.11.2014
909
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Binası önünde gerçekleşen programa Bursa AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’un yanı sıra AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli ile ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

 

GELENEKSEL HALE GETİRİLMİŞ BİR ETKİNLİK






İlk olarak düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, “Bugün aşure günü nedeni ile bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu 7.’si ve artık geleneksel hale getirilmiş bir etkinlik. Muharrem ayı kardeşliğin doruğa ulaştığı aylardan bir tanesi. Özellikle sembolik olarak görmemek lazım. Gerçekten güzel geleneklerimizden bir tanesi bu. Özellikle muharrem ayında İslam Alemi bir araya gelerek birlikteliği doruk noktasında yaşıyorlar. Ben inşallah böyle mutlu günlerin, Türkiye için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK ADINA

“Muharrem ayı büyük olayların yaşandığı aylardan bir tanesidir” ifadeleri ile sözlerine başlayan Bursa Kadın Kolları Başkanı Meral Gerçek,  “Bizde aşure gününde birlik ve beraberlik adına bu programı tertip etmiş bulunuyoruz. İnşallah Türkiye’mizin bütün milletimizin, içinde bulunduğumuz şu karışık ortamların bir an önce güzel bir şekilde düzelmesini temenni ediyoruz” dedi.

 

İNŞALLAH TÜM MÜSLÜMANLAR MUTLU MESUT VE BARIŞ İÇİNDE YAŞARLAR

İnegöl Kadın Kolları Başkanı Tülay Amuk ise, “Geleneksel hale getirdiğimiz aşure günümüzü bugünde idrak ediyoruz. Tüm İslam Âlemine hayırlı olsun diyoruz. İnşallah tüm Müslümanlar mutlu mesut ve barış içinde yaşarlar. Tek dileğimiz o. Allah bu mübarek aylarda bu duamızı kabul eder İnşallah” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş