Ak kadınlardan örnek davranış

Ak Parti İnegöl Kadın Kolları, Dünya Yetimler Günü nedeni ile ilçemizde faaliyet gösteren Dareyn Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yayınlama: 16.06.2016
833
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici, ” Ramazan ayının 15. günü ilan edilen Dünya Yetimler Günü münasebetiyle ülkemizde çeşitli etkinlikler yapılmaktadır. Yetim bir peygamberin ümmetinin yetimleri sahiplenmesi Rabbimizi hoşnut edecektir, Resulünün hatırasını yaşatmak olacaktır. Yetimler insanlığa emanettir. Hz. Peygamber (AS) “Yetimin başını okşayan insanlar benimle cennette beraber olacaktır” diyor. Ramazan ayı Yetim çalışmalarımız anlamında da özel bir anlam içerir. Böyle kıymetli bir zamanda,yetim yavrularımızı unutmadık. Onların yüzünü bir nebze güldürebilmek adına AK Parti kadınları olarak bir etkinlik yapmayı uygun gördük.

 

 “Biz Müslümanlar yetim hakkının kutsiyetine olan inancımız çerçevesinde üzerimize düşen vazifenin bilincindeyiz. Buna istinaden Akparti İnegöl Kadın Kolları olarak 200 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğumuza hazırlamış olduğumuz bayramlık kıyafetleri, Dareyn Gençlik Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği aracılığıyla ulaştırdık. Bu faaliyetimizde bizlere destek olan tüm hayırseverlerimize ve dağıtımını sağlayan Dareyn Gençlik Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneğine teşekkür ederiz” dedi.






 

Dareyn Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Melike Aydın ise, “Yetim peygamberimizin bizlere emanetidir. Yeryüzünde milyonlarca emanet bizleri bekliyor. Bu beklenen emanetler, emanetimizdir. Bu hayra vesile olan AK Parti Kadın Kolları Teşkilatına ve bu hayırda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş