AK Parti’de tenis turnuvası

Ak Parti İnegöl İlçe Teşkilatınca programlanan masa tenisi turnuvası meclis üyeleri ve yönetim kurulu arasında yapılan maçlarla başladı.

Yayınlama: 15.03.2016
399
A+
A-

Tüm ilçe teşkilatları arasında yapılması planlanan masa tenisi turnuvası ile ilgili bilgiler veren AK Parti İnegöl İlçe Teşkilat Başkanı Orhan Okur, “Teşkilatın kaynaşmasını daha sağlam temeller üzerine oturtmak istiyoruz” dedi.

 

Ak Parti ilçe meclis üyeleri ve ilçe yönetimi arasında çekilen kuralarla eşleşen rakiplerin mücadelesi eleme usulüne göre proglamlandı.






 

Konu ile alakalı açıklamada bulunan AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Orhan Okur, “Teşkilatlarımız arasında çok güzel birlik ve beraberlik var. Teşkilatlarımızla beraber ülkemizin yarınlarına en güzel şartlarda ulaşmasını sağlamak için çalışıyoruz. Ülke siyasi gündemi çok yoğun ve bu güzel ülkenin birlik beraberliğine kast etmiş içte ve dışta düşmanlar var. İnegöl ilçe teşkilatı olarak bu düşmanlara fırsat vermemek adına görevimiz ne ise eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Teşkilatlarımız arasında kaynaşmayı sağlamak, çalışma yoğunluğumuzun stresini atabilmek adına masa tenisi turnuvası düzenlemeyi düşündük. Masa tenisi turnuvasını tüm teşkilat birimleri arsında elemeli bir şekilde gerçekleştireceğiz. Elemeler sonucunda ilk üçe giren arkadaşlarınıza plaket vereceğiz. Çok güzel bir proje, katkısı olan teşkilat mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş