Aktaş’tan basketbol maçına davet

İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Pazar günü saat 15.30’da oynanacak olan Belediyespor – Karesi Basketbol karşılaşmasına tüm sporseverleri davet etti.

Yayınlama: 05.12.2015
428
A+
A-

Pazar günü yapılacak maç hakkında açıklama yapan Başkan Aktaş; Belediyespor Basketbol takımı olarak Erkekler Bölgesel Liginin 3. Haftasında evimizde oynayacağımız maçta ligin güçlü takımlarından Karesi Basketbol takımını ağırlayacağız. Onlarda bizim gibi ilk iki maçında rakiplerini farklı şekilde yenerek 3. Haftaya geldiler. Bu hafta evimizde oynayacağımız maçta tam bir basketbol şöleni izleyeceğiz. Takımımıza güveniyoruz. Kendi sahamızda seyircimizin de desteği ile Karesi’ye geçit vermek istemiyoruz” dedi.

 

Aktaş; “Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde takımızın ilk yılı olmasına rağmen lige hızlı bir başlangıç yaptık. Geçen hafta Orhangazi Belediyespor’la yaptığımız maçta adeta rakibimize sayı şansı vermedik. Bu yılı başarı grafiğimizi düşürmeden tamamlayarak ligi birincilikle bitirmek istiyoruz. Hedefimiz yeni adıyla 2. Lige yükselmektir.  Bu noktada halkımızın desteğini İnegöl Belediyespor’dan çekmemesini özellikle talep ediyorum. Takımımızı motive edecek güzel bir taraftar görmek istiyor, coşkulu bir şekilde Belediyespor’u destekleyerek, galibiyet almayı çok arzu ediyoruz. Tüm ilçe halkımızı hafta sonu oynanacak maça davet ediyor ve halkımızdan destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş