Aktaş’tan firma yetkililerine uyarı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Meclisi İmar ve Şehircilik Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonu’nun bazı mobilya firmaları ile alakalı tespit ettikleri eksiklik ve aksaklıkları görüşmek üzere, firma yetkilileri ile Belediye Meclis Salonu’nda bir araya geldi.

Yayınlama: 19.05.2015
509
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eksik bulunan firma yetkilileri ile bir araya geldi.

 

VERDİKLERİ ZARARLAR İLE ALAKALI KONULAR GÜNDEME GELMİŞTİ






Toplantı sonunda açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Bugün Bursa – Ankara karayolu üzerinde Mesudiye Mahallesi ön kısmında oluşan yan yol ile alakalı üretici ve mağaza firmaları ile bir araya geldik. Bilindiği gibi Nisan ayı Meclis Toplantısında, meclis üyelerimizden gelen istek doğrultusunda bu bölgedeki üreticilerin mahalleye ve bölgeye verdikleri zararlar ile alakalı konular gündeme gelmişti. Bugünde bu konuda firma yetkilileri ile görüşmeler yapıyoruz” dedi.

 

BU TESPİTLERİ DE BUGÜN FİRMA YETKİLİLERİ İLE PAYLAŞTIK

Aktaş; “Daha öncesinde Belediye Başkan Vekili Turgay Yel başkanlığında, İmar ve Şehircilik Komisyonu ile Çevre Sağlık Komisyonumuzun üyeleri bazı mobilya firmaları ile alakalı tespitler yaptılar. Yapmış oldukları bu tespitleri de bugün firma yetkilileri ile paylaştık. Yapılan bu tespitleri kendilerine yazılı olarakta tebliğ edeceğiz” dedi.

 

EN KISA ZAMANDA BU EKSİKLİK VE AKSAKLIKLARI GİDERECEĞİZ

Aktaş konuşmasının devamında; “Tabi bu alanlar ile alakalı değişim ve dönüşümü sağlamak istiyoruz. Arkadaşlarımızın da bu konuda iyi niyetli yaklaşımları var. Aynı zamanda İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından meydana gelmiş olan eksiklik ve aksaklıkları da bizlere ilettiler. En kısa zamanda bu eksiklik ve aksaklıkları gidereceğiz” dedi.

 

DİKKATLİ HAREKET ETMELERİ GEREKTİĞİNİ KENDİLERİNE İFADE ETTİK

Bu noktada mahalle sakinlerimizden biraz daha anlayış beklediklerini söyleyen Aktaş; “Özellikle buradaki sanayici arkadaşlarımızın çalışanları ile yöneticilerine, baca ve filtre konusunda, gürültü konusunda, personelin düzeni, tertibatı, ürettikleri malların sevkiyatı konusunda ve sevkiyat sırasında kamyonların giriş ve çıkışı sırasında yaşanan sıkıntılar ve ayrıca çöp ve atık ile alakalı konularda çok daha dikkatli hareket etmeleri gerektiğini kendilerine ifade ettik. Bu vesile ile toplantıya katılan firma yetkililerine teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş