Aktaş’tan seçim maratonu

Milletvekili tanıtım programı ve ardından yapılan seçim beyannamesi açıklaması ile 1 Kasım seçimlerinin startını veren Ak Parti’de Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Başkan Yardımcıları da seçimlerde Ak Parti’nin en yüksek oy oranına ulaşması için aralıksız çalışmaya devam ediyor.

Yayınlama: 09.10.2015
495
A+
A-

Bir yandan Belediye hizmetlerinin yürümesi için Belediye’de mesai harcayan Başkan Aktaş ve ekibi diğer yandan sabah namazı ve akabinde yapılan ziyaretlerle başladıkları seçim çalışmalarını gece geç saatlere kadar süren köy ziyaretleri ile tamamlıyor.

 

Bu kapsamda seçim çalışmalarının startının verildiği Salı gününden itibaren hummalı bir şekilde çalışan Başkan Aktaş, günün ilk saatlerinde sabah namazı sonrasında cami kahvehanelerinde ilçe halkı ile buluşuyor. Daha sonra Belediye’ye geçerek Belediye çalışmalarını sevk ve idare eden Başkan Aktaş öğlenden sonra tekrar seçim için sahalara çıkıyor. Öğlenden sonra mobilya sanayisi ve çarşı esnafı ile biraya gelen Aktaş akşam saatlerinden sonra bu sefer seçim çalışmaları için soluğu kırsal mahallelerde alıyor. Şimdiye kadar Karakadı, İsaören, Çeltikçi, Edebey ve Yeniceköy mahallelerinde mahalle sakinleri ile bir ayaya geldi.






 

Önceki gün Edebey köyünde mahalle sakinlerine seslenen Başkan Aktaş; “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu 7 Haziran Akşamı yaptığı balkon konuşmasında seçimden milli iradenin çıktığını belirtip halkımızın verdiği karara herkesin saygı göstermesi gerektiğini söyledi. O gün yine Ak parti sizlerin desteği ile 1.inci parti olmuştu. Ancak sizlerin de çok iyi bildiği gibi başta muhalefet partileri olmak üzere Kandil ve Paralel bir araya gelerek Ak Partinin iktidar olmaması için, partimizin oylarının düşmesi için, ülkemizde istikrarın bozulması için hem güç birliği hem de ağız birliği yaptılar. Ancak Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi evet oylarımız düştü ancak Ak parti Allah’ın izni ile yine 1inci parti oldu. Lakin aldığımız oy oranı tek başına bir iktidar için yeterli olmadı”

 

“Sonra MHP lideri Sayın Devlet Bahçelinin başına çektiği erken seçim söylemi ve akabinde yaşanan ve partimizin yetkililerini tüm gayretlerine ulaşmayan koalisyon sürecini hepimiz yakında takip ettik. Bu süreçte PKK’nın ve onun Ankara’daki temsilcileri olan HDP’nin şımarıkça ülkemize ihanet süreçlerini birlikte takip ettik. Bu süreçte çok şehit verdik ve çok canımız yandı. Ama hamdolsun devletimizin dik duruşu sayesinde PKK tarihinin en büyük darbesini aldı. Çözüm ve Kardeşlik sürecinin bozarak ülkeye en büyük ihaneti yapan PKK inşallah bitme noktasına yaklaşmıştır. Artık yeni süreç başlıyor. Ülkemizin Ak Partiye ve istikrara şimdi daha fazla ihtiyacı var. Onun için sizlerden Ak Partiye destek istiyoruz” dedi.

Ak Partinin genelde ve yerelde yaptığı hizmetlerden de bahseden Başkan Aktaş; “Ak Parti iktidarında ulaşımdan sağlığa, ekonomik kalkınmadan sosyal refaha, tarımdan eğitime, çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza engellilere kadınlara velhasıl toplumun tüm katmanlarına yaptıklarımız ortada. Ülkemizin son 12-13 yılda kat ettiği mesafe Dünya ülkeleri tarafından da ilgiyle ve takdirle takip ediliyor. Bizler de partimizin yerel temsilcileri olarak Belediye hizmetlerinde çok iş yaptık. İnegöl artık markalarıyla kendinden daha büyük şehirler ile yarışıyor. Mobilya İnegöl’ün her şeyi.. Mobilyada yaptıklarımız ortada. Artık mobilya denilince İnegöl akla geliyor. 20 den fazla spor tesisi 100’den fazla yeni çocuk parkı, çöp depolama sahası, iki tane müze, fuar alanı, kentsel yenileme çalışmaları, bilgi kültür evleri 80 civarında mahalle otoparkı, eğitime verdiğimiz destek, yardımlar ve arsa tahsislerimiz, sağlık için yaptığımız arsa tahsislerimiz ve burada sayamayacağım kadar çok sayıda hizmet ve proje hep istikradan aldığımız güç ile yaptığımız çalışmalardır. Ak Parti mensupları olarak hem genelde hem de yerelde halkımızın faydasına olacak hiçbir iş ve projeden kaçınmadık. Ak Parti ülkenin huzuru için var. Ak Parti ülkenin kalkınması için var. Ak Parti ülke insanı daha rahat şartlarda yaşasın diye var. Ülkemizde yaşayan insanlar muasır medeniyetler ölçüsünde yaşasın, hayatlarını idame ettirsin diye var. Ama ülkemizin bu kadar kalkınmasında, prangalarından kurtulmasından rahatsız olanlar da Ak parti zayıflasın da, Ak Parti iktidar olmasında ülke ne olursa olsun diyerek çalışıyorlar. Biz şimdi onlardan daha fazla çalışmalıyız. Çünkü Ak Parti’ye şimdi daha fazla ihtiyaç var. Birlik ve beraberliğimize nifak tohumları ekmeye çalışanlar var. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Hepinizden rica ediyorum fotoğrafın büyüğüne bakın. 7 Haziran ile bugüne kadar geldiğimiz süreci dikkatle irdelemenizi istiyorum. Kişisel küslüklerimizi bir tarafa bırakmamız lazım. Bir noktaya takılı kalmamız lazım. Konu memleket meselesi. Bunun bilincinde olarak karar vermemiz gerekir. Sizlerden ricam Türkiye’nin selameti için, kalkınmanın devam etmesi için bu seçimler çok önemli. Oynanan oyunu görelim ve seçim günü kararımızı ülkemizin kalkınmasından yana, refah seviyemizin kalkınmasından yana ve istikrarın kalkınmasından yana verelim” dedi



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş