Aktaş’tan Şirinlere ziyaret

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş düzenli olarak gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri kapsamında ilçemizde eğitim öğretime yeni bir soluk getiren ve hizmet anlayışı ile kısa sürede eğitimde farkındalık oluşturmayı başaran Şirin Akademi Anaokulunu ziyaret etti.

Yayınlama: 27.02.2016
451
A+
A-

Başkan Aktaş’a meclis üyesi Sedat Öpçiner, Ak Parti ilçe yöneticilerinden Ayhan Güleç ve Sibel Zeybek eşlik etti.

 

AKTAŞ MİNİK ŞİRİNLERLE KUCAKLAŞTI






Şirin Akademi Anaokulu sahibi Mustafa Sabri Yıldırım ve Okul Müdürü Ceyda Efe’nin okul hakkında yaptıkları bilgilendirmeden sonra Belediye Başkanı Alinur Aktaş minik öğrencilerle bir araya geldi. Çocuklarla gerçekleştirdiği keyifli sohbetin ardından Aktaş, öğrencilere getirdiği hediyeleri dağıttı.

 

Ziyarette açıklama yapan Başkan Aktaş; “Her hafta ilçemizde çeşitli kurumlara, esnafımıza ve okullara yaptığımız ziyaretlerle hemşerilerimizle kucaklaşıyor, hasbihal ediyoruz.  Bugünde bu kapsamda Şirin Akademi Anaokulunu ziyaret ederek hem okulumuzun açılışıyla ilgili hayırlı olsun temennilerimizi iletmek hem de geleceğimiz olan bu pırlanta gibi çocuklarımızla kucaklaşmak istedik” şeklinde konuştu.

 

SAĞLIKLI BESLENMEYE DİKKAT ÇEKİLDİ

Öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte hazır gıda tüketiminin zararlarına dikkat çekmek amacıyla pankart açan Başkan Aktaş, öğrencilere sağlıklı beslenmeyle alakalı öğüt vermeyi de ihmal etmedi.

 

Ziyaret sonunda Şirin Akademi Anaokulu sahibi Mustafa Sabri Yıldırım ve Okul Müdürü Ceyda Efe, ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş