Galatasaraylılar sokaklara akın etti

Yayınlama: 27.05.2024
13
A+
A-

Süper Lig’de sezon Galatasaray’ın şampiyonluğu ile tamamlanırken, binlerce Galatasaray taraftarı sokaklara dökülerek Şampiyonluğu kutladı. Öte yandan İnegölspor Başkanı Osman Sevim Galatasaray şampiyonluğunu kutlarken, “İnegöl sokaklarında kutlayan dostlarımızı İnegölspor maçlarına çok büyük bir heyecanla bekliyoruz” dedi.

Süper Lig’de şampiyonluk son maçların oynanması ile belli oldu. Fenerbahçe şampiyonluk umudunu son maça taşırken, İstanbulspor’u 6-0 mağlup etti.

Öte yandan Galatasaray ise, deplasmanda Konyaspor’un konuğu oldu. Galatasaray, rakibini 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.






Galatasaray’ın şampiyon olmasının ardından ülke genelinde olduğu gibi İnegöl’de de binlerce taraftar sokaklara akın etti. Atatürk Bulvarı’ndan Park Caddesi’ne kadar uzanan taraftarlar, galibiyeti doyasıya kutladı.

Taraftarların yoğun olmasının ardından İnegölspor Başkanı Osman Sevim’den imali bir paylaşım geldi. Kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Başkan Sevim,

“Galatasaray’ın şampiyonluğunu İnegöl sokaklarında kutlayan dostlarımızı İnegölspor maçlarına çok büyük bir heyecanla bekliyoruz. Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan tüm takım taraftarlarını da” ifadelerini kullandı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş