Aktaş’tan Şube Müdürlerine ziyaret

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Milli Eğitim Şube Müdürlüklerine atanan Orhan Çelik, Mahmut Güven ve Fuat Akaltun’u makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yayınlama: 22.10.2014
1.035
A+
A-

İlk olarak Şube müdürü Fatih Fuat Akaltun’u ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ardından diğer şube müdürleri Orhan Çelik ve Mahmut Güven’i ziyaret ederek çiçek takdim etti.

 

MÜDÜRLERİMİZE HAYIRLI OLSUN DEMEYE GELDİK






Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Bu gün kısa bir süre önce göreve başlayan çok değerli üç milli eğitim şube müdürümüzü bizatihi makamlarında ziyaret ettik. Rahatsızlığım dolayısıyla şube müdürlerimizin görevlerine başladıkları o tarihlerde gelememiştim. Bugün gecikmelide olsa şube müdürlerimize hayırlı olsun demeye geldik. Ben öncelikle her üç müdürümüze de yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

KOLAY BİR GÖREV OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

İnegöl’ün 52.000 öğrenci ile birçok ilden büyük potansiyele sahip önemli bir yerleşim birimi olduğunun altını çizen Aktaş; başta milli eğitim müdürü ve şube müdürleri olmak üzere tüm eğitimcilerin katkı ve desteklerinin İnegöl’ün daha iyi yarınlara gidebilmesi için oldukça önemli olduğunu kaydetti. Yeni atanan şube müdürlerine başarı ve kolaylıklar dileyen Aktaş; “kendileri ve aileleri adına hayırlı, kolay bir görev olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Şube müdürleri ise; Başkan Aktaş’ın büyük nezaket gösterdiğini ifade ederek, ziyaretten dolayı teşekkür ettiler. Aktaş’ın eğitime vermiş olduğu katkılardan da haberdar olduklarını belirten şube müdürleri eğitime katkı ve desteklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ederek, yeni açılan okulların var olan bir takım sorunları içinde Başkan Aktaş’tan destek istediler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş