AMATEM İnegöl’e gelsin

İnegöl Düşünce Kulübü, İnegöl’de son aylarda artan sentetik uyuşturucu madde kullanımı sonrası İnegöl’e Alkol ve Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi (AMATEM) şubesinin açılması için öneride bulundu.

Yayınlama: 27.09.2014
1.244
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde okul müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine yönelik yapılan uyuşturucu maddeler ve zararları seminerinin bir benzeri Vehbi Koç İlkokulu’nda yapıldı.

 

Seminerde Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TÜBİM) uzmanları konuklara uyuşturucu maddeler ve zararları hakkında geniş çaplı bilgiler verdi. Seminerde konuşan TÜBİM uzmanı uyuşturucu ile mücadelede toplumsal farkındalığın ve medya organlarının duyarlı yayınlar yapmasının önemine dikkat çekildi.






 

İNEGÖL’DE AMATEM ŞUBESİ

Ancak ilk seminerden farklı olarak bu defa İnegöl için önemli bir konu gündeme geldi. Kürsüde konuklara seminer veren TÜBİM uzmanı Hasan Uyar, İnegöl’de Alkol ve Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi (AMATEM) şubesinin açılması için geçtiğimiz seminerde bu düşüncesini aktaran İnegöl Düşünce Kulübü’nün bir proje üretmesi gerektiğini ve projenin ardından sonucun olumlu olacağını belirtti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş