Amatör’de heyecan devam ediyor

Süper Amatör ve 1. Amatör Lig heyecanı haftasonu oynanacak olan müsabakalar ile devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör değişikliğine giderek göreve Yunus Memiş’i getiren Gençlergücü, lider Gürsu karşısında haftanın en kritik maçına çıkıyor.

Yayınlama: 05.12.2015
405
A+
A-

Son 2 haftada 2 galibiyet alarak ligde 6. sıraya kadar yükselen Süper Amatör Lig A Grubu’nda temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, geride kalan 7 haftada 4 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 14 puanla 4. sırada bulunan İznikspor’a konuk oluyor. Güvenspor, Pazar günü saat 14.00’da İznik İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakada 3 puan hedefliyor.

 

KAFKAS TELAFİ ARIYOR






Süper Amatör Lig B Grubu’nda ise sezona şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen geçtiğimiz hafta bir diğer şampiyon adayı Zaferspor’a 2-1 kaybederek ağır yara almıştı. Geride kalan 6 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak topladığı 10 puanla 4. sırada yer alan Yeşil Siyahlı temsilcimiz Kafkasspor, Pazar günü saat 14.00’da Sanayi Sahası’nda ağırlayacağı E.Gazi Meskenspor karşısında galibiyet alarak iddiasını sürdürmek istiyor.

 

YENİCE PUAN AVINDA

B Grubu’ndaki bir diğer temsilcimiz Yenicespor ise, ligdeki kötü gidişatına bir son vermek istiyor. 5 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 5 puanla 9. sırada yer alan Yenicespor, 6 maçta 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 15 puanla 2. sırada bulunan Zaferspor ile karşı karşıya geliyor. Çıkış arayan Yenicespor, Pazar günü saat 14.00’da Yenice Sahası’nda ağırlayacağı Zaferspor maçından puan çıkarmak istiyor.

 

GENÇLER LİDERE KONUK OLUYOR

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör değişikliğine giderek görevi Yunus Memiş’e devreden B Grubu temsilcimiz Gençlergücü, ligde yaşadığı istikrarsız performansı galibiyet ile sonlandırmak istiyor. 7 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 5 puanla 10. sırada bulunan temsilcimiz Pazar günü saat 14.00’da Gürsu Sahası’nda lider Gürsu karşısında puan veya puanlar almak istiyor.

 

GÖSTER GÜCÜNÜ

Geçtiğimiz haftayı bay geçerek dinlenen bir diğer B Grubu temsilcimiz Kurtuluşspor ise bu hafta Yenişehir deplasmanına gidiyor. Ligde oynadığı 5 maçtan 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet çıkararak topladığı 10 puanla 5. sırada yer alan Kurtuluşspor, 7 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 11 puanla 3. sırada bulunan Yenişehir Belediyepsor’a konuk oluyor. Kurtuluşspor, Pazar günü saat 14.00’da Yenişehir Sahası’nda oynanacak olan müsabakadan galibiyetle dönerek şampiyonluk yolunda avantaj kazanmak istiyor.

 

4. GRUP’TA KRİTİK MÜCADELELER

1. Amatör Küme’de ise 4. Grup’ta 5. sırada bulunan Doğugücüspor, Pazar günü saat 12.00’da Gürsu Sahası’nda 6. sırada yer alan Cihanspor ile karşılaşıyor. Bir diğer 4. Grup temsilcimiz Osmaniyespor ise, 7 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan lider Erdemlispor karşısında Pazar günü saat 12.00’da Fethiye Sahası’nda zorlu bir mücadeleye çıkıyor.

 

DOĞAN ZİRVEYE KOŞUYOR

1. Amatör 5. Grup’ta ise oynadığı 8 maçta aldığı 6 galibiyet ve 2 mağlubiyet sonucu topladığı 18 puanla 4. sırada bulunan temsilcimiz Doğanspor, kendisinden 1 puan fazlası bulunan ve 2. sırada yer alan Bağlarbaşıspor ile karşı karşıya geliyor. Zirveyi ilgilendiren haftanın en önemli müsabakasından bir tanesi olan karşılaşma, Pazar günü saat 12.00’da Hürriyet Sahası’nda gerçekleşecek. Bir diğer 5. Grup temsilcimiz Alanyurtspor ise, Pazar günü saat 14.00’da Kurtuluş Sahası’nda ağırlayacağı Gülbahçespor karşısında galibiyet elde ederek orta sıralara yükselmek istiyor. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş