Annelere özel yemekler

Safvet Koleji anasınıfı öğrenci ve velilerine yönelik olarak düzenlenen çocuk yemekleri şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Yayınlama: 19.05.2015
599
A+
A-

Safvet Koleji, etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Safvet koleji anasınıfı öğrencilerinin ve velilerinin de yoğun katılımı ile önceki gün çocuk yemekleri şenliği düzenlendi.  

 

YEMEK VE EĞLENCE BİR ARADA






Özel Nilüfer Safvet Koleji’nin anasınıfı 6 yaş öğrencileri tarafından Çocuk Yemekleri Şenliği ve Anneler Günü Programına yoğun katılım gerçekleştirildi. Program minik öğrencilerin Anneler Günü’ne özel öğrendikleri şarkılardan oluşan koro ile başladı. Daha sonra velilerin yemek-kahvaltı-pasta sunumlarıyla katıldığı programda, annelerin ve çocukların keyifle oynadığı çeşitli oyunlara da yer verildi. Öğrencilerin annelerine anlattıkları sunumlar ve kendi elleriyle hazırlamış oldukları hediyeler annelere duygu dolu anlar yaşattı.

 

BU ETKİNLİKLER BAĞLARI KUVVETLENDİRİYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Nilüfer Safvet Koleji Okul Müdürü İsmail Göbül, “Anasınıfı öğrencilerimiz bu yıl bir ilki gerçekleştirdiler. Annelerine özel bir program düzenlediler. Annelerimiz de yemek ve pasta sunumlarıyla öğrencilerimize keyifli dakikalar yaşattılar. Bu tür etkinlikler hem öğrencilerimizi hem velilerimizi okula olan bağlarını kuvvetlendirmektedir. Emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve minik öğrencilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş