Araba bagajında yaralı kuzu çıktı

İnegöl’de ihbar edilen araç polislerin uygulama yaptığı noktada durduruldu. Araçta yapılan aramada, aracın bagajından yaralı bir kuzu çıktı.

Yayınlama: 06.04.2016
624
A+
A-

Eskişehir istikametinden Bursa istikametine otomobili ile seyir halinde olan Feti Kuş, Ankara-Bursa karayolu Mezitler mevkisinde yol ortasında yatan bir koyun olduğunu fark etti. Otomobilden inen Kuş, yaralı koyunu otomobile alarak İnegöl’e doğru ilerlemeye devam etti. Yoldan geçen diğer sürücüler ise durumdan şüphelenerek olayı polise bildirdi. İlçe girişinde yapılan asayiş uygulamasında durdurulan aracın bagajında yaralı kuzu bulundu.

 

GERÇEK KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI






Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Yaralı kuzuyu veterinere götürmek için aldığını ifade eden Feti Kuş, durumu aracında bulunan kamera görüntüleri sayesinde ispatladı. Emniyet ekipleri arka ayağında kırık tespit edilen koyuna su vererek, durumu İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Uygulama noktasına gelen belediye ekipleri koyunu tedavi edilmesi için araçlarına alarak, Veteriner İşleri Müdürlüğüne götürdü. Otomobil sürücüsü Feti Kuş, gazetecilere yaptığı açıklamada yaralı koyunu yol ortasında gördüğünü söyledi.

 

YOLDA VE BARİYERDE KAN GÖRDÜK

Yaralı konunun aracına aldığını ifade eden Kuş, şöyle konuştu: “Yolda giderken mezitler bölgesinde solda refüj arasında yaralı koyunu gördük. Hayvanı aldık. Memur arkadaşlara teslim ettik. Biz sadece hayvanı yerde gördük. Daha öncesinde neyin olduğunu görmedik. Yolda ve bariyerde kan gördük. Biz hayvanın tedavisi yapılması için memur arkadaşlara teslim ettik”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş