Arena’nın mobilyası İnegöl’den

Bursaspor maçı öncesi İnegöl’de konaklayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena stadındaki localara ve değişik bölümlerine İnegöl Mobilyası’nı yerleştirebileceklerini ifade etti.

Yayınlama: 23.09.2014
1.070
A+
A-

Bursaspor karşılaşması öncesi İnegöl’de konaklayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ertuğrulgazi Caddesi’ni ziyaret etti.

 

İNEGÖL MOBİLYASINI STADIMIZIN GEREKLİ YERLERİNE KOYABİLİRİZ






Ertuğrulgazi Caddesi’nde mağazaları dolaşan Başkan Orman, “Biliyorsunuz yapımı süren bir stadımız var. Ve stadımızı en güzele en iyiye doğru götürmek adına bizimde çalışmalarımız var. Bu anlamda ben Galip beye de söyledim. Stadımız için eğer maddi konularda anlaşılırsa, İnegöl Mobilyasını stadımızın gerekli yerlerine koyabiliriz. Bu konuda firmalar eğer bu konu ile ilgilenirse, Galip bey ile görüşebilirler” ifadelerini kullandı.

 

İLERLEYEN YILLARDA TAKIM DA GELECEK

AGM Reklam Sahibi Ahmet Galip Meriç ise, “Öncelikle bizlerin tekliflerini kırmadan, davetimize icabet edip İnegöl’e gelen, çok değerli Başkanımız Fikret Orman ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan sözümüzü almıştık. Hem takım olarak hem de yöneticilerimizi İnegöl’de ağırlayacaktık. Ama teknik ekibin isteği doğrultusunda takım gelemedi. Değerli Başkanımızdan söz aldım. Herkes emin olabilir ki, Beşiktaş takımını ilerleyen yıllarda İnegöl’e getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

VODAFONE ARENA STADI’NDA İNEGÖL MOBİLYASI OLMASINI İSTERİM

Vodafone Arena’nın mobilya ihtiyacına değinen Ahmet Galip Meriç, “Başkanımız bu konuda sağolsun yetkiyi bize verdi. Bizde bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Mobilya üzerine hizmetlerini sürdüren firmalarımız bizlere bu konuda tekliflerini sunabilirler. Ben bir İnegöllü olarak Vodafone Arena Stadı’nda İnegöl Mobilyası olmasını isterim” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş