B Etabı’nın çalışmaları start aldı

İnegöl Mobiliyum AVM Genel Müdürü Yusuf Şen, basın açıklaması düzenleyerek Mobiliyum’da B Etabının çalışmalarının start aldığını ifade etti.

Yayınlama: 23.09.2014
689
A+
A-

İnegöl Mobiliyum AVM Genel Müdürü Yusuf Şen,  Mobiliyum çalışmaları hakkında bilgi vererek, 2. etap çalışmalarının başladığını açıkladı.

 

ÇALIŞMALARA START VERMİŞ BULUNMAKTAYIZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yusuf Şen, “Mobilya sektörünün merakla beklediği İnegöl Mobiliyum AVM’nin A etabında belli bir noktaya geldik. İçinde ve dışında mimari düzenlemeler yapıyoruz. Artık yavaş yavaş sonlara geldik diyebiliriz. A etabının bitişiğinde bir de B etabımız vardı. B etabımız, A etabına göre daha farklı türden üyelerin bir arada olduğu, küçük ve orta boy işletmeleri bünyesinde barındıran bir etap. Şu anda onunla ilgili çalışmalara start vermiş bulunmaktayız” dedi.

 

TOPLAMDA 42 ADET İŞYERİ BULUNMAKTADIR

B etabında şimdiye dek temelle ilgili çalışmaların yapıldığını aktaran Şen, “Prefabriklerimiz hazırdı. Prefabrik montajlarına da başladık. B etabımızın binası da teşekkül etmiş olacak. 39 üyesi bulunan B etabımız toplamda 70 bin 400 m2 kapalı alana sahip ve 20 bin m2 alan üzerine oturmaktadır. Bu 39 üyeden 18 tanesi 1200 m2’lik dükkânlarda, 8 tanesi 840 m2’lik dükkânlarda ve 16 tanesi 420 m2’lik dükkânlarda ticari faaliyetlerini sürdüreceklerdir. Projemiz kapsamında toplamda 42 adet işyeri bulunmaktadır. Bu işyerlerinin yanı sıra ortak alanlarımızda kafelerimiz ve restoranlarımız ayrıca A etabımızda olduğu gibi kiralık işyerleri de bulunacaktır” ifadelerini kullandı. Şen, iki etabı birbirine bağlayacak tüp geçidin olacağını da sözlerine ekledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş