Başkan Bakıcıdan Yeni Bozüyük Gazetesine Ziyaret

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçenin önde gelen basın kuruluşlarından Yeni Bozüyük Gazetesi’ni yeni ofislerinde ziyaret etti.

Yayınlama: 04.02.2017
1.021
A+
A-

Gazete sahibi Kadir Erdal, Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ve Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep tarafından karşılanan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gazetecilik mesleğini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan gazete yetkililerine yayın hayatlarında başarılar diledi.

Yeni Bozüyük Gazetesi Sahibi Kadir Erdal da, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şu anda iletişimle ilgili lisans eğitiminin devam ettiğini dile getiren Erdal, “Dedem Sakarya Gazetesi Sahibi Şadi Erdal’dan, babam Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’dan sonra üçüncü jenerasyon olarak mesleğimle ilgili hem eğitim alıyorum hem de mesleğimi icra ediyorum” dedi. Erdal, ailesinin başarı çıtasını üst seviyelere çıkarmak için elinden gelen gayreti göstereceğini, kamu yararını ön planda tutarak milletimizin menfaatine uygun hizmet edeceklerinin altını çizdi.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Bakıcı, ”Gazetecilik mesleği, oldukça zor ve özveri isteyen bir meslek, sizler ilimizde ve ilçemizde bu işe gönül vermiş ve bu işin gerekliliklerini son derece dikkatle yerine getiren basın mensuplarısınız. Haberlerinizi oldukça yakından takip ediyorum. Yazdığınız haberler ile yeri geldiğinde biz siyasetçileri, nerede bir eksiklik ve yanlışlık varsa o tarafa doğru yönlendiriyor, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmede bizlere yol gösteriyorsunuz. Bünyenize katılan yeni gazetenizin ve yeni ofisinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.






Başkan Bakıcı iki yerel gazetenin Yazı İşleri Müdürleri ile bir süre daha sohbet ettikten sonra Yeni Bozüyük Gazetesi’nden ayrıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş