Başköyspor Sezonun İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 2. Amatör Küme de mücadele eden ve her yıl flaş transferler ile adından söz ettiren Başköyspor ilk toplantısını Ayyıldız Cafe Bistro’da kahvaltı ile gerçekleştirdi.

Yayınlama: 25.01.2017
910
A+
A-

Kahvaltıda bir araya gelen Başköyspor kulüp yönetimi ve futbolcuları sezonu şampiyon olarak tamamlamak istediklerini bunun için de en iyisini yapacaklarını ifade ettiler. Sahalarda öncelikle centilmence, fair play çerçevesinde oynayacaklarını, kırıcı değil yapıcı bir oyun anlayışı ile sezonun en centilmen takımı olmaya aday olacaklarını söylediler. Profesyonel olarak da futbol oynayan Orhan Onuk ve Nuri Usta bu sezonda Başköyspor için ter dökeceklerini ve genç yeteneklere tecrübeleri ile destek olacaklarını vurguladılar.

Henüz transferler hakkında bilgi verilmez iken önümüzdeki günler de basına tanıtım yapacaklarını belirten Kulüp Başkanı Celalettin Altay, “ İyi bir oluşum içerisindeyiz. Alt yapıya da çok büyük önem veriyoruz. Düzenli antrenmanlar ile futbolcularımızın sezona en iyi şekilde hazırlanacağını düşünüyoruz” dedi. (Tİ – EFE)

http://www.elmasajeinfantil.com/category/diyarbakir-mutlu-son-masaj/








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş