Belediye örnek olmaya devam ediyor

İnegöl Belediyesi yaptığı pek çok uygulamayla çevre illerdeki belediyelere örnek olmaya devam ediyor. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 08.04.2015
581
A+
A-

Bugüne kadar yenilikçi hizmet anlayışıyla ilklere imza atan İnegöl Belediyesi bu yönüyle pek çok kuruma rehberlik etmiş ve yaptığı çalışmalarda edindiği tecrübeleri bu kurum ve kuruluşlarla paylaşmaktan çekinmemiştir. Yine böyle bir bilgi paylaşımı sebebiyle İnegöl Belediyesini ziyaret eden Manisa Yunus Emre Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Başkan Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret eden Yunus Emre Belediyesi yetkilileri yeni kurdukları Kırsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Müdürlüğü hakkında bilgi vererek İnegöl Belediyesinin kırsal hizmetler hakkında yaptıkları projelerin detaylarını öğrendiler.






 

BİLGİ ALMAK ÜZERE GELDİLER

Ziyarette konuşan Başkan Aktaş; “ Bugün Yunus Emre Belediyesi Kırsal Kalkınma ve Muhtarlıklar Müdürü Sayın Ramiz Çoban, Komisyon Başkanı Mustafa Gürler, Şef Mehmet Ali Saygun ve Ömer Dokur ziyaretimize geldiler. Kendileri Kırsal Kalkınma Müdürlüğünü yeni oluşturan bir belediye. Bugün buraya belediyemizin kırsal mahallelerimize yönelik yürüttüğü çalışmaları incelemek ve bilgi almak üzere geldiler.  Bizlerde memnuniyetle tecrübelerimizi arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Kendilerine Başkan Yardımcımız Eşref Yiğit ve Kırsal Hizmetler Müdürümüz Fevzi İnal refakat ederek projelerimiz ve çalışma usul ve esasları hakkında bilgilendirme yapıyor.” dedi.

 

Konuşmaların ardından Başkan Alinur Aktaş İnegöl’ü ve İnegöl Belediyesi hakkındaki broşürler ile İnegöl‘ü anlatan bir çini hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş