Belediyeden hurdacılara son uyarı

İnegöl Belediyesi geçtiğimiz günlerde yaptığı yazılı tebligatla kiracısı durumunda olan hurdacı esnafların belediyeye ait arsalar üzerinden taşınmasıyla ilgili bir uyarı gönderdi.

Yayınlama: 19.11.2015
476
A+
A-

Yapılan uyarıda 31. 12. 2015 tarihine kadar esnafın taşınması için süre verildi. Konuyla ilgili geçtiğimiz gün sözlü uyarıda bulunmak üzere Başkan Vekili Turgay Yel, Başkan Yardımcıları Alper Taban ve Adil Kansu ile birlikte encümen salonunda hurdacı esnafla bir kez daha bir araya geldi.

 

YAZILI BİR TEBLİGAT GÖNDERMİŞTİK






Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Vekili Turgay Yel; “İlçemizdeki hurdacı esnaflarımız İnegöl Belediyesi’ne ait arsalar üzerinde işlerine devam etmektedirler. Belediye olarak önümüzdeki günlerde bu arsaların farklı şekilde değerlendirilmesine karar verilmesinden dolayı esnafımızın mağdur olmamasına adına kendilerine temmuz ayı sonu itibari ile gerekli açıklayıcı bilgileri içeren yazılı bir tebligat göndermiştik. Şu ana kadar öngörülen yerlerden taşınan esnafımızın olmaması ve kendilerine verilen son tarih olan 31 Aralık tarihinin de yaklaşıyor olması göz önünde bulundurularak esnafımızla bugün bir kez daha bir toplantı gerçekleştirmek üzere bugün toplandık” dedi.

 

FİKİR BİRLİĞİ SAĞLAMAK İSTEDİK

Yazılı tebligatın yapılmasının ardından belediyenin hurda işi yapan bu kiracılarından kira da almadığını belirten Yel; “Bugün de konunun muhataplarıyla yüz yüze görüşerek bir kez daha bu meselenin çözümlenmesi noktasında fikir birliği sağlamak istedik. Esnafımız da İnegöl Belediyesinin tutumunun yerinde olduğunu, kendilerine verilen süreye azami şekilde riayet edeceklerini ve belediyeye ait bu arsalardan kısa bir süre içerisinde çıkacaklarını sözlü olarak tekrar ettiler” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş