Belediyespor yemekte buluştu

Türkiye Voleybol Erkekler 1.Liginde aldığı başarılı sonuçlar ile zirveye yerleşen İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı oyuncularına Dörtler Kebap Firması tarafından yemek verildi.

Yayınlama: 05.12.2015
508
A+
A-

Düzenlenen yemek programında Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Belediyespor yöneticileri, voleybol takımı oyuncuları ve teknik kadro da hazır bulundu.

 

Belediyespor ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Öncelikle bizleri bu akşam misafir ettikleri için Dörtler Kebap sahiplerinden Arif Kardaş’a teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Voleybol takımına sahip çıkma adına böyle organizasyonların devam etmesi en büyük temennimizdir. Şehrimizin adını tüm Türkiye’ye duyurma başarısını gösteren bu sporcu kardeşlerimize sahip çıkalım ki başarılar artarak devam etsin” dedi.

 

Aktaş konuşmasının devamında; “Bu sezon Voleybol 1.liginde 3.sezonumuz. Şu an ligde 7 haftayı geride bıraktık. Geldiğimiz nokta çok güzel, aldığımız başarılı sonuçlar neticesinde ligin zirvesindeyiz. Önemli olan ortaya koyduğumuz bu güzel oyunumuza devam edip belki daha da üstüne koyarak güzel maçlar çıkararak bu konumda kalmamız gerektiğini düşünmekteyiz. Bunun için çok çalışıp hedeflerimize ulaşmak adına elimizden ne geliyorsa yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Ayrıca İnegöl Belediyespor şehrimizin bir değeridir. Geleceğimiz olan gençlerimizin ve çocuklarımızın salon sporlarına ve aktivitelerinde daha çok bulunmaları adına sizlerin üstlendiği misyon çok önemli, bunu bilerek adımlarımızı atmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 

Aktaş; “Cumartesi günü İstanbul’da Büyükşehir Belediye takımı ile zor bir maça çıkacağız. Bu maçta bütün voleybolcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun. İstanbul’dan güzel bir sonuç alarak döneceğinize yürekten inanıyorum. Unutmayın ki bu zorlu mücadelede orada yalnız değilsiniz bütün İnegöl sizin yanınızda olacak. Hayallerimizi gerçekleştirme yolunda bir engelli de aşmak adına oynayacağımız bu zorlu mücadeleden galibiyetle çıkacağımıza eminiz. Son olarak bu güzel yemek organizasyonunu düzenleyen Dörtler Kebap firması sahiplerinden Arif Kardaş’a tekrar teşekkürlerimi belirtir, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Dörtler Kebap Firması sahiplerinden Arif Kardaş ise; “ Belediyespor Voleybol Takımının bu sezon aldıkları neticeler bizleri gururlandırıyor. Bizler voleybolcu kardeşlerimize hem aldıkları başarılı sonuçlar için hem de Cumartesi günü oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediye maçı öncesi firmamız adına bir yemek organizasyonu düzenleyelim istedik. İnşallah voleybolcu kardeşlerimiz bu maçtan da galibiyetle döner ve ligdeki liderliğimizi sürdürmeye devam ederiz. Bu güzel geceye katılımları ile bizleri onurlandıran ve alınan başarılı sonuçların mimarı Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, Belediyespor yöneticilerine, voleybol takımı oyuncuları ve teknik kadromuza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Biz bu gece lideri ağırlamanın keyfini yaşıyoruz. Voleybol takımımızın her daim lider kalması temennisiyle, saygılarımı sunarım” dedi.

 

Başkan Aktaş ve Voleybol takımı yemeğin ardından Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde bulunan kursları da ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş