Bereket Sofrası Emir Sultan Camii’nde

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın her Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği ‘Bereket Sofrası’ etkinliğinin bu hafta ki durağı ise 8 ay önce hizmete açılan Emir Sultan Camii oldu.

Yayınlama: 13.02.2016
616
A+
A-

Bu hafta beşincisi gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu, Alper Taban ve Eşref Yiğit, belediye meclis üyeleri ile Ak Partili yöneticiler katıldı.

 

Cemaatle birlikte kılınan sabah namazının ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindekiler camii bahçesinde bulunan çay ocağında hep birlikte kahvaltı yaparak sohbet ettiler.






 

Kahvaltının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Geçtiğimiz haftalarda başlattığımız bu etkinliğimiz halkımızın ilgisini kazandı. Cuma günü inancımızda hayırlı bir gün. Ben ve ekibim bu güzel, hayırlı güne halkımızla hemhal olarak başlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu program vesilesiyle hem halkımızla sohbet ediyor, onların istek, şikâyet ve önerilerini dinleme fırsatı buluyor hem de bu kutlu güne halkımızın duasını alarak başlıyoruz” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş