Bereket Sofrası’nda şehitlere dua

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın her Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği ‘Bereket Sofrası’ etkinliğinin bu hafta ki durağı ise Çinili Camii oldu. Etkinlik, Çinili Camiinde kılınan sabah namazının ardından mahalle sakinleri ile yapılan sabah kahvaltısı ile devam etti.

Yayınlama: 19.03.2016
466
A+
A-

Bu hafta onuncusu gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu ve Eşref Yiğit, belediye meclis üyeleri ile Ak Partili yöneticiler katıldı.

 

18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü sabahına denk gelen buluşmada aziz şehitlerde unutulmadı. Şehitlere okunan duaların ardından cemaatle kahvaltıya oturan Belediye Başkan Alinur Aktaş konuşmasında; “Her cuma sabahı şehrimizin bir camisinde buluşarak hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. İstedik ki bugünde Çinili Cami cemaatimizle birlikte hem sabahımızı bereketlendirelim hem de bugün 101 yıl önce, yüz binlerce vatan evladını, şehitlerimizi bu bereketli sabahta yâd edelim. İçinde bulunduğumuz bu dönemde kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesine ihtiyacımız var. İşte bu buluşmalar kardeşliğimizin birlik ve beraberliğimizin harmanlanmasına vesile oluyor. Bu nedenle Bereket Sofrası buluşmalarımızı önemsiyoruz” şeklinde konuştu.






 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş