Bilinçli bisiklet kullanımı arttırılmalı

Merhum Hikmet Şahin döneminde, İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği bisiklet yarışlarına katılan ve bu alanda birçok kupa ve madalyası bulunan Engin Karabacakoğlu, bilinçli bisiklet kullanımının arttırılması gerektiğini ifade etti.

Yayınlama: 30.03.2016
514
A+
A-

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Engin Karabacakoğlu, “Daha önce rahmetli Hikmet Şahin Başkanımız döneminde düzenlenen bisiklet yarışlarına katılırdık.  O yıllara ait kupam ve madalyalarım var. Gençlerin bu sporla daha fazla ilgilenmesi istiyorum. Biliyorsunuz kötü alışkanlıklardan uzak durmanın en iyi yollarından biri de spor yapmaktır”

 

“Bazen bisikletimi alıp İnegöl’ümüzün köylerine gidiyorum, geziyorum ve bundan zevk alıyorum. Gençlerimizin çoğu İnegöl’ün henüz hiç bir köyüne gitmemiş. Çünkü onlar şehir merkezinde ve AVM’lerden dışarı çıkmıyorlar. Ben özellikle Sivil Toplum Kuruluşlarının bu konuda duyarlı davranmalarını, gençleri sadece futbol ve basketbol’a yönlendirmemelerini istiyorum. O sporların haricinde de yapılacak sporlardan biridir bisiklet kullanımı” dedi






 

BİSİKLETLERİ KİRAYA VERİYOR

Uzun yol bisiklet kullanımını arttırmak ve bu sporu geniş kitlelere yaymak için işyeri önünde bisiklet kiraladığını belirten Karabacak, “Bu sporun yaygınlaşması için bisikletleri kiraya veriyorum. Kiraya verdiğim bisikletler bin 200 TL civarında. 5 saatini 5 TL gibi ucuz bir miktara kiraya veriyorum. Burada amacım gelir sağlamaktan çok insanların bu sporu yapmalarıdır” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş