Bizim için lig daha önemli

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 6’ncı hafta maçında 2-0 mağlup olunan Kayserispor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Eşref Güç, “Bizim için lig daha önemli” dedi.

Yayınlama: 28.01.2016
472
A+
A-

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, ligin daha önemli olduğunu ifade ederek, “Öncelikle Kayseri gibi bir takımı burada ağırlamak bizim için bir şeref. İnegöl stadyumuna süper lig takımının gelmesi güzel bir şey. Kupada 7 puan topladık fena değil. Baktığımız zaman bugün kazansak Fenerbahçe’ye rakip olacaktık. Ben Kayserispor’a yolunda başarılar diliyorum. Bizim için lig daha önemli. Pazar günü çok ciddi bir sınavımız var. Ankara Demirspor’u yendiğimiz anda averajla altımıza alıyoruz. Ondan sonrada çıkış yakalamak lazım, seri yakalamak lazım. Aslında çok abartılacak bir durum yok, 5. İle 13. Arasında çok büyük fark yok. Bizim Ankara Demirspor maçına yoğunlaşmamız lazım. Ben taraftara teşekkür ediyorum, seyircimiz mağlup da olsak galipte olsak hep bizi desteklediler. En önemlisi Ankara Demirspor sınavı. Biz seyircimizi taraftarımızı orada bekliyoruz. Pazar günü iyi bir puan alıp çıkışa geçeriz diye düşünüyorum” dedi.

 

TAKIM İYİ YOLDA






Teknik Direktör Güngör ise şöyle konuştu: “Maalesef mağlup olduk. Tabi kazanmak istiyorduk. Aslında bir tarih yazmak istiyorduk. Fakat şartlar inanılmaz derecede aleyhimize işledi. İnanılmaz bir maç trafiği yaşadık. 15 günde 6 karşılaşma oynadık. Arkasından böyle bir ağır sahada Süper Lig takımı ile oynadık. Sporcuların özellikle 2. yarı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kupa boyunca gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kolay değil. Bu zorlu süreçte bu kadar büyük mücadelenin altından hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak kalkmak kolay değil. Kısıtlı kadro imkânlarıyla bu süreci aşmaya çalıştık ama buraya kadarmış. Sporcularımızı son maça kadar bizleri getirdikleri için tebrik ediyorum, Kayserispor’u da tebrik ediyorum. Artık bundan sonra bizim takım iyi yolda onu söyleyebilirim. Değişerek geliştiğimizi herkes görsün ve rahat olsun. Bu takım ligde iyi yerlere gelecek ve herkes görecek. Yeni gelen arkadaşlarımızın da tam oturmasıyla beraber zannediyorum 1-2 hafta sonra fiziksel olarak da daha iyi noktalar da oluruz. Daha keyifli bir İnegölspor olacak diye düşünüyorum. Dün akşam Abdülkadir arkadaşımız takımımıza eklendi.Bugün belki bir arkadaş daha aramıza katılabilir. Henüz kesinleşmediği için bir şey söylemeyeyim. Sakatlıklarımız ve cezalılarımızın da katılmaları ile birlikte daha iyi bir takım olacağımızı söyleyeyim. Savaşan bir takım yaratacağız. Artık o monoton birliği olmayan, iyi olmayan İnegölspor’u tarihe gömüp belki 2-3 hafta içinde çok daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. İnşallah bunu başaracağız.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş