Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı

Ege Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenci grupları arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Ege Üniversitesi Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Sani Konukoğlu Camisinde gıyabi cenaze namazı kılındı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 23.02.2015
631
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi günü İkindi namazına müteakip Sani Konukoğlu Camisinde kılınan gıyabi cenaze namazına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Müfit Besler, yönetim kurulu başkanı, MHP Belediye Meclis Üyeleri, İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, ülkücüler ve vatandaşlar katıldı.

 

ÜLKÜCÜ CAMİAMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM






Gıyabi cenaze namazının ardından bir açıklama yapan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, “Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanımız Fırat Yılmaz Çakıroğlu, PKK yandaşlarının haince saldırısı sonucu şehit düşmüştür. Üniversite Rektörlüğü ve Emniyet Amirliği bu provokasyonların olduğunu bilmesine rağmen hiçbir önlem almamıştır. Çözüm süreci diye ülke gündemimizde çözülme sürecine geçilmiş, üniversitelerimiz faal bir örgüt haline gelmiştir. Acımız büyüktür, bıçak kemiğe dayanmıştır. Unutulmasın ki, biz bir ölür bin diriliriz. Bu vesileyle şehidimize rahmet, ailesine ve ülkücü camiamıza başsağlığı dilerim” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş