Çardak Camii’nde bereket sofrası

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın her Cuma sabahı farklı bir camide düzenlediği ‘Bereket Sofrası’ etkinliğinin bu hafta ki durağı Çardak Camii oldu. Etkinlik, Çardak Camiinde kılınan sabah namazının ardından mahalle sakinleri ile yapılan sabah kahvaltısı ile devam etti.

Yayınlama: 26.03.2016
445
A+
A-

 

Birlik ve beraberliğin arttığı Bereket Sofrasına Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu, Eşref Yiğit ve Alper Taban, belediye meclis üyeleri ile Ak Partili yöneticiler katıldı.

 






Cemaatle yapılan kahvaltıdan sonra İlçe Müftüsü Kazım Güzel tarafından, ülkemizin refaha ulaşması, birlik ve beraberliğinin artması ve vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz için yapılan duanın ardından konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Her Cuma sabahı şehrimizin bir camisinde buluşarak hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. İstedik ki bugün de Çardak Camii cemaatimizle birlikte hem sabahımızı bereketlendirelim hem de mahalle sakinleriyle hemhal olalım istedik. İçinde bulunduğumuz bu dönemde kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesine ihtiyacımız var. İşte bu buluşmalar kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin harmanlanmasına vesile oluyor. Bu nedenle Bereket Sofrası buluşmalarımızı önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Başkan Aktaş; “Geçtiğimiz aylar da başlattığımız bu etkinliğimiz halkımızın ilgisini kazandı. Cuma günü inancımızda hayırlı bir gün. Ben ve ekibim bu güzel, hayırlı güne halkımızla hasbihal ederek başlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu program vesilesiyle hem halkımızla sohbet ediyor, onların istek, şikâyet ve önerilerini dinleme fırsatı buluyor hem de bu kutlu güne halkımızın duasını alarak başlıyoruz” dedi.
 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş