Çevre Günü Etkinlikleri gecikmeli kutlanacak

İnegöl Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çocuk Şenliği bu yıl hava muhalefeti nedeniyle gecikmeli olarak kutlanacak.

Yayınlama: 04.06.2015
717
A+
A-

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Yardımcısı Adil Kansu; “İnegöl Belediyesi olarak her yıl 5 Haziran Dünya Çevre gününü çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Yaptığımız etkinliklerle hem çevre temizliği hakkında farkındalık oluşturuyoruz hem de düzenlenen yarışmalarla çocuklarımıza çevre bilincini eğlenceli bir şekilde aşılıyoruz. Ancak bu hafta havaların yağışlı olması ve birçok programımızın yağmur nedeniyle gerçekleştirilememesine sebep oldu. Çevre Günü ve Çocuk şenliğimizde bu programlardan biri… Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre 5 Haziran Cuma günü yağışlı olacağı için o gün yapılması planlanan ‘Çevre ve Çocuk Şenliği’ 11 Haziran tarihine ertelenmiştir” dedi.

 

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenecek olan programın detaylarını da aktaran Kansu; “11 Haziran Perşembe günü saat: 14.00’de Merkez Belediye binası önünden yürüyüşle başlayacak etkinlik, 16.00 da Kültürpark’ta devam edecek. İnegöl’deki 30 okulumuzun katılımıyla bu etkinliği gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Etkinlikte öğrencilerimizin geri dönüşüm çalışmaları da sergilenecek. Etkinliğimizde çocuklarımıza aynı zamanda simit ve gazoz ikramlarımız da olacak. Oynanan oyunlarla ve yıl içerisinde yapılan yarışmaların ödüllerinin verilmesiyle etkinliğimiz son bulacak” şeklinde konuştu.






 

Kansu konuşmasının sonunda, 11 Haziran’da düzenlenecek Dünya Çevre Günü etkinliğine tüm ilçe halkını davet ederek sözlerini bitirdi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş