Kazaların ardından Şahin’den kasklı uyarı

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, özellikle İnegöl’de son zamanlarda artan ölümlü motosiklet kazalarının ardından kask takarak açıklamalarda bulundu. Şahin, trafikteki tüm sürücüleri gerekli tedbirleri almaya davet etti.

Yayınlama: 02.09.2015
504
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, katıldığı bir açılış töreninde özellikle İnegöl’de son zamanlarda sıkça yaşanan ölümlü motosiklet ve bisiklet kazalarının ardından sürücülere uyarılarda bulundu. Kaymakam Ali Akça da Şahin’e destek vererek sürücülerin gerekli tedbirleri almaları gerektiğine vurgu yaptı.

 

DUYARLILIK OLUŞTURMAK İSTİYORUM






Kendisinin iyi bir motosiklet sürücüsü olduğunu belirten AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Motosiklet kullanmayı da çok seviyorum ama bu yaz özellikle ilçemizde hemşerilerimizin bisiklet ve motosiklet kullanırken kask takmamaları neticesinde birçok insan hayatını kaybetti. Bir duyarlılık oluşturmak için kendi şahsi motosikletimde kullandığım kaskı takmak istedim. Uzun zamandır motosiklet kullanmıyorum ama bütün hemşerilerimizden, gençlerden, çocuklardan ve ihtiyacı olup da motosiklet, bisiklet kullanan herkesten kasklarını takmalarını arzu ediyorum. Bir duyarlılık oluşturmak için bu kaskı takıyorum” dedi.

 

YÜREKLER YANIYOR

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’i tebrik ve takdir ederek konuşmasına başlayan Kaymakam Ali Akça ise, “Son zamanlarda trafik kurallarına uyulmadan yola çıkan motosiklet, bisiklet ya da araçların karıştığı kazalardan canlar yandı, yürekler kanıyor. Bugünkü İlçe Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürümüz ile yaptığımız asayiş toplantısında özellikle uygulamalarımız devam etmekle birlikte kasksız motosiklet sürücülerine yönelik uygulamaların da artırılması talimatını verdim. Eğer sonu can kaybı ile neticelenecek ise trafiğe çıkmasınlar. Neticede onlara trafik cezalarının belki bir caydırıcılığı olacaktır. Ben de Sayın Vekilimiz gibi lütfen ama lütfen motosiklete, bisiklete ya da arabaya binerken trafik kurallarına uyulmasını rica ediyorum” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş