Deplasman sponsoru Mert Mobilya

İnegöl mobilya sanayinin tanınmış firmalarından Mert Mobilya, İnegölspor’un Pazar günü karşılaşacağı Bucaspor maçının deplasman sponsorluğunu üstlendi.

Yayınlama: 26.03.2016
1.203
A+
A-

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç ile Futbol Şube Sorumlusu Kani Ademoğlu, Mert Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Bolat’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

BAŞKANDAN DESTEK ÇAĞRISI






Ziyarette konuşan Başkan Eşref Güç, desteklerinden dolayı Mert Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Bolat’a teşekkür ederek; “Öncelikle bizi buraya davet eden Mert Mobilya sahibi kardeşimiz Aziz Bolat’a teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz gibi İnegölspor şuanda ilk 5’te ve Play-Off’a girme yolunda ilk adımını atmış oldu. Önümüzde 6 maç daha var. Bundan sonra İnegölspor için lig yeni başlıyor. O yüzden bizim esnaf arkadaşlarımızdan destek almak istiyoruz. İnegöl halkı bununla alakalı çok duyarlı. Allah razı olsun.  2 seneden beri sponsorlukla alakalı hiç boş geçmedik. İnegöl esnafı her zaman bize destek oldu. Her türlü maddi ve manevi yardım ettiler. Bizde verilen desteğe layık olmak için çalışıyoruz. Takım olarak mücadele ediyoruz. İyi yoldayız. İnegöl halkına bu yüzden çok teşekkür ediyorum. Özellikle Mert Mobilya sahibi kardeşimiz Aziz’e çok teşekkür ediyorum. Biz istemediğimiz halde bize kendi sponsor oldu. O yüzden bütün İnegöl halkı, İnegöl esnafı böyle duyarlı olması lazım. Ben kendisini örnek teşkil ediyorum. Tekrar kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

“İNEGÖLSPOR, İNEGÖL’DE YAŞAYANLARIN TAKIMIDIR”

Mert Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Bolat ise İnegölspor’a Bucaspor karşısında başarılar dileyerek, “İnegölspor İnegöl’de yaşayanların takımı bence. Tabi ki herkesin gönlünde yatan Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe vardır ama biz burada yaşıyorsak, İnegöl’ün ekmeğini yiyorsak, İnegöl’ün her şeyinden faydalanıyorsak, taşın altına herkes elini koyması gerekiyor. Çünkü İnegölspor daha güzel, daha iyi yerlere gelirse bunla biz mutlu olacağız. Bu da sadece yöneticilerin mücadelesi ile olmuyor. Buna yönetim dışından da insanların maddi ve manevi olarak destek vermesi gerekir. Kiminin desteği belki çok küçüktür, kiminin çok büyüktür. Kimi sade alkışlayarak desteğini verir, kimi imkânlarıyla verir. Kenetlenip hep beraber olursak hem yönetimin işini kolaylaştırmış oluruz hem de İnegölspor’umuzu daha güzel yerlere getirmiş oluruz. İnegölspor’umuz daha iyi yerlere gelirse İnegöl’ün ismi daha çok yayar. İnegöl mobilyasıyla, köftesiyle belki güzel yerlere gelmiştir ama bugün Akhisar’a bakıyoruz küçük bir ilçe ama futboluyla ön planda olduğu için çoğu reklamdan daha ön plana çıkıyor. Neden İnegölspor’umuz nüfusuyla, gücüyle, imkânlarıyla o seviyeye gelmesin ki. Bunun içinde yönetimimize, futbolcularımıza herkese kendi kanımca destek olmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş